picek 38 Napisano Wrzesień 24, 2018 Nikt nie chciał kupić, to idzie na żyletki. Będziemy ciąć, spawać, naciągać i modernizować . Ma coś ciekawego wyjść- na desmoendzie coś się wymyśli. Na razie mam dużo części na opchnięcie. Zostaje aby silnik i jakieś tam pierdoły. Pierwsze zdjęcia. 2 Kajetan i Kwinto zareagowały na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Wrzesień 26, 2018 Z piątku na sobotę na pewno będziemy mieli dużo pomysłów :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
picek 38 Napisano Październik 4, 2018 Pacjent został rozczłonkowany. To była prosta robota. Teraz kupa czyszczenia i myślenia co i jak dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Październik 4, 2018 Może Monster 944 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
picek 38 Napisano Październik 4, 2018 Nie, idę w tym kierunku. Trapez z przodu,szprychy i napęd paskiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
picek 38 Napisano Grudzień 3, 2018 Troszkę znalazłem wolnego czasu więc postanowiłem troszke wygładzić kanały w głowicy(dopiero zaczynam) . Już prawie szprychy kupiłem, ale mnie przelicytowali :-(. Teraz szukanie nowych. Głowa pełna pomysłów lecz portfel za skromny. A jeszcze 2 Moto z serwisu odebrać trzeba . 2 WoKor i Redjasper zareagowały na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach