Jackvboom 0 Napisano Grudzień 11, 2018 Czy ktoś zna lub oglądał ten model? https://allegro.pl/ogloszenie/ducati-1098s-zawieszenie-ohlins-magnezowe-felgi-7332251291 Kolega jest zainteresowany. Widać, że malowany bo to jest tricolore, ale czy ktoś wie jak ten motor wygląda w rzeczywiścości ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rpisar 6 Napisano Grudzień 11, 2018 Nie znam ale jedno mogę powiedzieć wisi w ogłoszeniach baaardzo długo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Grudzień 21, 2018 Nie widziałem, ale ciekawą i dosyć długą historię ma ten egzemplarz, oraz ciekawego pierwszego właściciela ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JB80 13 Napisano Grudzień 28, 2018 Cześć. A coś więcej? :) bo myślę o kupieniu sobie na spóźnioną gwiazdkę 1098 i rozglądam się za dobrym egzemplarzem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gregor1973 0 Napisano Grudzień 28, 2018 Lipa,cieknie płyn chłodniczy i olej z pierwszego cylindra,prawdopodobnie uszczelka pod głowicą albo głowica poszła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jackvboom 0 Napisano Grudzień 28, 2018 Dnia 21.12.2018 o 13:30, musieli napisał: Nie widziałem, ale ciekawą i dosyć długą historię ma ten egzemplarz, oraz ciekawego pierwszego właściciela ;-) Co chesz przez to powiedziec??? podziel sie wisdomosciami!!;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadus23 1 Napisano Grudzień 29, 2018 Ja też nie znam, ale rzeczywiście, sam widzę to ogłoszenie już od kilku tygodni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JB80 13 Napisano Grudzień 29, 2018 Dokładnie :) koledzy budują napięcie i rozsiewają aurę tajemniczości, a my tu czekamy na konkrety ... dawać mięso , za dobrym przykładem Gregora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Styczeń 2, 2019 Motocykl pochodzi z Emiratów, jakiś szejk był jego pierwszym właścicielem. Nastepnie przejechał przez Irlandię, gdzie prawdopodobnie miał jakąś przygodę, a następnie trafił do Polski. Tyle w temacie. Szkoda że jakieś problemy silnikowe, bo to S-ka Tricolore, do tego na dużym układzie wydechowym... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JB80 13 Napisano Styczeń 3, 2019 No i takie info to ja rozumiem :-) Dzięki ! Faktycznie szkoda, bo postawienie dla wrażeń estetycznych w salonie to jednak trochę mało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gregor1973 0 Napisano Styczeń 3, 2019 Do wrażeń estetycznych temu moto to jeszcze dużo brakuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JB80 13 Napisano Styczeń 3, 2019 Bardziej miałem na myśli model, niż egzemplarz Tyle, że z 1098 u nas średnio, wszystkiego może z 5 ogłoszeń, z czego jedno bardziej wyglądało na 848 z podmienioną naklejką. No ale kto nie szuka, ten nie ma. Nie wiem jak kolega Jackvboom ale ja mam dużo czasu na poszukiwania. Także koledze i sobie powodzenia życzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzychu79 2 Napisano Styczeń 4, 2019 Tak z wyglądu to z tricolore to tylko bak został, więc ciekawe co to była za przygoda w tej Irlandii że trzeba było wszystko wymienić? tak sobie myślę że nawet przy jakimś slizgu zawsze można uszkodzone elmennty próbować naprawić lub wymienić i odmalować dla mnie wtedy jest to bardziej wiarygodne niż wymiane wszyskich plastików na inne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach