Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Kaczorx

Dylematy st2, st4

Polecane posty

Witam wszystkich,

jestem nowy na forum i co prawda nie posiadam (jeszcze) ducata. Chciałem się Was drodzy forumowicze poradzić. Czy lepiej kupić st2 czy st4? Informacji o tych modelach jest jak na lekarstwo. Podobno 4 jest droższa od 2 w eksploatacji, jak wyglada sprawa z paskiem rozrządu(interwały wymian, koszty itp.) no i w końcu przerażający większość ludzi temat suchego sprzęgła. Czy jest bardziej awaryjne czy może delikatne od mokrego. W st-ku zakochałem się od pierwszego wejrzenia i liczę że pomożecie mi w dokonaniu wyboru. 

Dzięki za pomoc, moto super wyglada, ale na tę chwilę nie ta kasa. Zobaczę co przyniesie nowy sezon, narazie trochę parkuje temat i dam znać jak kupię coś ciekawego. 

St2 mam od 7lat. Bardzo wygodne, pakowne i niedoceniane moto. I się nie zepsuło przez ten czas , fakt że tylko z 8 tyś/km  nim zrobiłem.  Kupę części jest zamienna z innymi modelami ,a i  używane kosztują grosze. Szukał bym St2 lub st4s . Ceny praktycznie stałe do 5-10 tyś zł ( ja swoje za 5900 kupiłem i w podobnej cenie chciałem sprzedać jednak z powodu braku klientów czeka teraz na nowe wcielenie). Nie trać nadziei coś znajdziesz.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.