faza 15 Napisano Lipiec 2, 2019 Hej Panowie. Potrzebuję pilnej pomocy. Nie mam dostępu do motocykla, a chciałbym znać średnicę tych grubszych rur, z których zbudowana jest rama pierwszych Monsterów. Skoczy mi ktoś do garażu, salonu czy gdzie tam je trzymacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
faza 15 Napisano Lipiec 3, 2019 No jaaaaasne, nikt nie ma Monstera? Leniwcy pliiiis. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
faza 15 Napisano Lipiec 3, 2019 Zobaczyłem, że mam jedną odpowiedź i się ucieszyłem...a to moja. Teraz muszę pamiętać, że druga też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ptysiornia 27 Napisano Lipiec 4, 2019 Faza, odpowiadam w tym wątku, abyś się nie martwił, że gadasz sam ze sobą Niestety nie merytorycznie, bo nie mam Monstera :-(Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JB80 13 Napisano Lipiec 4, 2019 Ja mogę sprawdzić S4RS z 2008 ale to chyba Tobie nie pomoże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
faza 15 Napisano Lipiec 5, 2019 Ptysiornia dzięki za wsparcie moralne, otarłem się o obłęd. Zaiste poczułem się lepiej JB80 tak to mi pomoże!!!! Rura jest 26 lub 27 mm więc da się zweryfikować. Musze kupić kamienie do giętarki i nie wiem dokładnie jakie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Lipiec 5, 2019 ratując z obłędu... chciałbym pomóc od pierwszego postu, ale nie mam już monstera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
faza 15 Napisano Lipiec 5, 2019 No i co Panowie, pewnie też nikt się nie zrzuci na Monstera dla Redjaspera?! Dzięki Redu 1 Redjasper zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ples 0 Napisano Lipiec 6, 2019 Jako że mój M620 stoi u teściów w garażu (niestety spotkanie z samochodem), to mogę Cię poratować dopiero jutro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
faza 15 Napisano Lipiec 6, 2019 Też dobrze Czekam niecierpliwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Brylant74 Napisano Lipiec 6, 2019 Czy Monster 2005 jest ok żebym Ci zmierzył? Czy jest dość stary hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ples 0 Napisano Lipiec 7, 2019 M620 2002r. Rury ramy ta najgrubsze wg moich pomiarów mają 28mm. Te mniejsze mają 25mm. Są jeszcze całkiem małe przy główce ramy. Te mają ok 15.5mm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
faza 15 Napisano Lipiec 7, 2019 Dzięki ogromne! Mam nadzieję, że nie wszedłeś w konflikt z teściami i szybko "staniesz na kołach" za tak dobre serce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ples 0 Napisano Lipiec 7, 2019 W konflikt nie. Wszystko spoko. Na koła nie stanę bo Monter jest do kasacji. Czekam na ubezpieczyciela ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
picek 38 Napisano Lipiec 7, 2019 Rocznik 97 M900 25mm/ 22mm. 1996r M600 25/22 2004r- 999 28/25 2000r- St2 28/25 2007-s4rs. 28/25 2005 hypermotard 28/25 Tyle było w garażu to zmierzyłem 1 Redjasper zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
faza 15 Napisano Lipiec 8, 2019 teraz to mi zaimponowałęś, będę miał na następne 30 lat Dzięki! 1 Redjasper zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach