LucjanoR 3 Napisano Lipiec 23, 2019 Ktoś montował bądź wie jaka kierownica podejdzie do 696. Rizoma, baracuda, lsl, bądź inne - interesuje mnie konkretny model ( numer kiery i wymiary mile widziane ) najlepiej Alu i czarna. Czy jest konieczna zmiana półek i dłuższych przewodów ham. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
picek 38 Napisano Lipiec 24, 2019 To chyba proste jak będziesz mocował kierownice o innej średnicy i profilu gięcie to coś jeszcze będzie trzeba zmienić. Np.mostki , przewody. Tanie rozwiązanie -obecna dać do anody. A najtańsze to dać dziecku i flamastrem pomaluje.;-p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LucjanoR 3 Napisano Lipiec 24, 2019 Podtrzymuje pytanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korkir 3 Napisano Lipiec 25, 2019 20 godzin temu, picek napisał: To chyba proste jak będziesz mocował kierownice o innej średnicy i profilu gięcie to coś jeszcze będzie trzeba zmienić. Np.mostki , przewody. Tanie rozwiązanie -obecna dać do anody. A najtańsze to dać dziecku i flamastrem pomaluje.;-p A nie było tak,że w oryginale M696 miał stalową chromowaną? Mogę się mylić ;) Wracając do meritum... Polecam K-Maxx'a. Trochę kosztuje ale warta ceny. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LucjanoR 3 Napisano Lipiec 25, 2019 K-Maxx - poproszę konkretny model. Np rizoma ma MA001b i MA 005b- pierwsza wyższa druga niższa - jak bede w sklepie to popytam o różne modele. Dodam ze oryginał jest sfatygowany i nie wchodzi w rachubę żadna reanimacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
picek 38 Napisano Lipiec 25, 2019 Ja osobiście mam kierownice Dyna Racing z Inter carsu za 130zł aluminium anodowane 28/22 dostępne (czarna,czerwona, złota i srebrna) jest szersza niż oryginał i wyższa. Ale mi pasuje. Przewody i mostki musiałem kupić nowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach