Michal80 0 Napisano Styczeń 10, 2020 Mam pytanie w temacie servisu ducati. Czy ktoś może powiedzieć lub polecić serwis na górnym Śląsku. Czy ten serwis w Katowicach Ducati.jest godny polecenia? Bo jeśli chodzi o sklep i obsługę to nie jestem zbyt zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki 19 Napisano Styczeń 12, 2020 Oleśnica JMG - Marcin Rybnik http://www.motomeccanica2m.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michal80 0 Napisano Styczeń 19, 2020 Dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daro_1973 0 Napisano Lipiec 20, 2020 (edytowany) Ma ktoś jakieś doświadczenie z Motomeccanica2m z Wilczej? Edytowano Lipiec 20, 2020 przez Daro_1973 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzychu79 2 Napisano Lipiec 21, 2020 Tak, serwis w porządeczku nie miałem żadnych zastrzeżenie co do usługi (standardowy serwis, paski, zawory, przepustnice, itd.) natomiast z tego co pamiętam to długo czekałem na motocykl chyba z tydzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daro_1973 0 Napisano Lipiec 21, 2020 Dzięki za info Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jjash 7 Napisano Lipiec 25, 2020 A może ktoś coś o serwisie w Poznaniu? Jest jakiś godny polecenia albo taki który "nie robi złego dotyku"? Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach