herni 9 Napisano Luty 5, 2020 Sprzedam centralną stopkę do multistrada DS 620,1000,1100. Stopka jest nowa na wzór oryginału. Wszystko jest w komplecie i pasuje idealnie. Wysyłka jest w cenie. Cena:450zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IsleyMusic 0 Napisano Luty 12, 2020 Jestem zainteresowany tym stanowiskiem. Wyślesz do Stanów Zjednoczonych? Ile o to pytasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
picek 38 Napisano Luty 17, 2020 A jak wygląda zamknięta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
herni 9 Napisano Luty 17, 2020 Dnia 12.02.2020 o 20:10, IsleyMusic napisał: Jestem zainteresowany tym stanowiskiem. Wyślesz do Stanów Zjednoczonych? Ile o to pytasz? oczywiście. Przesyłka 150 dolców Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IsleyMusic 0 Napisano Luty 17, 2020 Dobrze. Ile więc łącznie z wysyłką do Nowego Jorku w USA? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
herni 9 Napisano Marzec 8, 2020 Jest jeszcze kilka dostępnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
herni 9 Napisano Maj 13, 2020 odświeżam ogłoszenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TasiaK 0 Napisano Lipiec 21, 2020 Hejka! Są jeszcze? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
herni 9 Napisano Lipiec 21, 2020 Hejka! Są jeszcze? :)Tak, jest jeszcze kilkaWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
herni 9 Napisano Listopad 6, 2020 (edytowany) Centralki są dostępne. Edytowano Listopad 6, 2020 przez herni 1 Nikolay zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
herni 9 Napisano Maj 2, 2021 1 Groszek zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
herni 9 Napisano Maj 2, 2021 1 Groszek zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszek 8 Napisano Maj 5, 2021 śliczne te Multisie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juber 0 Napisano Sierpień 24, 2021 Czy są jeszcze na sprzedaż? Wysyłam Ci prywatną wiadomość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RogerM 0 Napisano Wrzesień 9, 2021 Hello, do you still have a central stand? I'd like to have one for my Multi 1100s in Barcelona. Thanks! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach