Jjash 7 Napisano Wrzesień 13, 2020 Czy może ktoś sprawdzić jak macie umiejscowione strzałki na obejmach kierownicy? Widzę na zdjęciach w necie, że są roznie. U mnie np. są strzałką do kierowcy. Ma to jakieś znaczenie? Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszek 8 Napisano Wrzesień 14, 2020 u mnie byłodo góry. A może to zależy jak są całe uchwyty kierownicy przykręcone? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jjash 7 Napisano Wrzesień 14, 2020 No właśnie chyba nie, bo uchwyty są wspawane do mocowania amorów. Jak przekręciłem tak że strzałka jest w kierunku jazdy to jakby całość się lepiej licuje. Ale być może to moje subiektywne odczucie. Lukaj na pikczera. Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jjash 7 Napisano Wrzesień 14, 2020 A swoją drogą, multistrada pierwszej generacji ma jakieś luźne zakończenia zasilania, np. by podpiąć zasilanie usb, czy trzeba ciągnąć z akku? Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mitzek 3 Napisano Wrzesień 15, 2020 hej, na zdjeciach z manuala wyglada, ze strzalkami w strone kierowcy. Wyglada tez, ze nie sa przyspawane, a jednak przykrecane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach