Jjash 7 Napisano Październik 6, 2020 Takie pytanie mam - czy M 1000ds ma sondę lambda na pokładzie? A jak ma to gdzie? Jakoś nie mogę namierzyć.Janek Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz_tr 1 Napisano Październik 8, 2020 Tu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jjash 7 Napisano Październik 8, 2020 No pacz to. Nie ma! Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz_tr 1 Napisano Październik 8, 2020 hm.... czyli 1100 się trochę różni... po przeglądałem trochę schematy do 1000ds i rzeczywiście tam nic takiego nie ma... w całym układzie wydechowym nie ma takiej części jak sonda Lambda... ale żeby było ciekawiej.. znalazłem na necie sondy lambda z opisem ze są do multi rocznik 2003-2006... Czyżby włoska robota - emulacja w sofcie sondy lambda ?? Bo chyba nie ma co jej szukać nigdzie indziej niż w układzie wydechowym.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jjash 7 Napisano Październik 8, 2020 Dlatego zapytałem na forum. W dokumentacji nie znalazłem, ale z nią może być roznie, zwłaszcza jak zobaczyłem w necie właśnie sondy do 1000ds. I zdebialem. Inne majo a jo ni mom. Ale aż mi się nie chce wierzyć. 2003 rok? Bez lambdy? Z wtryskowym układem? No, ale ja tym tylko jeżdżę.... Nie projektowałem. Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mitzek 3 Napisano Październik 9, 2020 u mnie tez fizycznie nie ma (1000DS - 2004), i w czesciach tez nie widze; Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arecki 9 Napisano Październik 9, 2020 1000ds z 2003 roku nie ma sondy lambda i sie z tego ciesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jjash 7 Napisano Październik 10, 2020 Ale ze dlaczego? Toż teraz wszystkie majo. Czyli moja za...cofana jest. A tak na poważnie to dzięki za info. Szukałbym pewnie nawet pod podlaga garażu. Byłem przekonany że mają. Ze takie wymogi eko itd... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach