Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Jjash

Multistrada 1000ds - sonda lambda

Polecane posty

Takie pytanie mam - czy M 1000ds ma sondę lambda na pokładzie? A jak ma to gdzie? Jakoś nie mogę namierzyć.

Janek

Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka

hm.... czyli 1100 się trochę różni...  po przeglądałem trochę schematy do 1000ds i rzeczywiście tam nic takiego nie ma... w całym układzie wydechowym nie ma takiej części jak sonda Lambda... ale żeby było ciekawiej.. znalazłem na necie sondy lambda z opisem ze są do multi rocznik 2003-2006... Czyżby włoska robota - emulacja w sofcie sondy lambda ??  Bo chyba nie ma co jej szukać nigdzie indziej niż w układzie wydechowym.... :8_laughing:

Dlatego zapytałem na forum. W dokumentacji nie znalazłem, ale z nią może być roznie, zwłaszcza jak zobaczyłem w necie właśnie sondy do 1000ds. I zdebialem. Inne majo a jo ni mom. Ale aż mi się nie chce wierzyć. 2003 rok? Bez lambdy? Z wtryskowym układem? No, ale ja tym tylko jeżdżę.... Nie projektowałem.

Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka

Ale ze dlaczego? Toż teraz wszystkie majo. Czyli moja za...cofana jest.

A tak na poważnie to dzięki za info. Szukałbym pewnie nawet pod podlaga garażu. Byłem przekonany że mają. Ze takie wymogi eko itd...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.