nygusuk 0 Napisano Sierpień 9, 2021 Witam wszystkich Jestem szczęśliwym posiadaczem motocykla Ducati Mulistrada 1200s 2016r Motocykl świeżo kupiony i poszukuje warsztatu co by zrobil Servis mojego Ducati na wyswietlaczu pojawiła się ikonka Servis data Mieszkam w okolicach Zamościa i najblizszy autoryzowany Servis mam w Warszawie trochę daleko i nie bardzo mam kiedy tam pojechać Może ktoś z forumowiczów by polecił warsztat co zna się na Ducati z województwa lubelskiego, co ogarnie temat i nie zepsuje motocykla Bym był wdzięczny za każda informacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gburki2 0 Napisano Sierpień 9, 2021 Najbliżej to Ci mogę polecić Motomaniax Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nygusuk 0 Napisano Sierpień 9, 2021 czyli Warszawa najb 4 godziny temu, gburki2 napisał: Najbliżej to Ci mogę polecić Motomaniax Czyli Warszawa tylko nie ma nic bliżej może jakiś garaż w Lublinie ogarnia temat ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
herrwolf 3 Napisano Sierpień 9, 2021 Siema, Nie marnuj czasu i mamony, skontaktuj się z Cinkiem78 to dalej będziesz szczęśliwym posiadaczem. 2 Asty i cinek78 zareagowały na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nygusuk 0 Napisano Sierpień 10, 2021 Do Cinka78 to trochę za daleko widzę ze w lubelskim to trochę lipa z serwisem ducata Ale jak nic nie znajdę to co lepiej Warszawa Servis czy Motomaniax ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszek 8 Napisano Sierpień 10, 2021 o Motomaniax są mieszane opinie. Zwłaszcza od kiedy odszedł z zespołu Darek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żuk 6 Napisano Sierpień 15, 2021 Podaj więcej info. To ciekawostka jest. Czemuż to mieszane?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Asty zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asty 34 Napisano Sierpień 16, 2021 Dnia 9.08.2021 o 19:28, nygusuk napisał: czyli Warszawa najb Czyli Warszawa tylko nie ma nic bliżej może jakiś garaż w Lublinie ogarnia temat ? Hmm, chyba coś źle zrozumiałem o tym garażu, co ogarnia temat ;) :) Jeżeli to tzw. Desmo serwis, czyli na 30 tys.km to naprawdę warto trafić do fachowca, tj. Cinek 78, : http://jmgmotocykle.pl , a swoja drogą my spod Szczecina do Cinka 78 dojeżdżamy ale to indywidualny wybór poparty negatywnymi doświadczeniami z "innymi serwisami" . P-Z Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach