Karuk 4 Napisano Wrzesień 26, 2021 (edytowany) Cześć, Zmieniłem koncepcję i bojąc się kupić Multi 2010-2015 podjąłem decyzję żeby wziąć w Leasing względnie nową 1260. Zależy mi na V2, nie chcę V4 - dlatego też 1260 i tutaj moje pytanie, czy ma ktoś może katalog z ofertą dla tego modelu. Chciałbym wiedzieć co było w standardzie a co można było wziąć w opcji (np. halogeny, korek paliwa). Choć i tak moją decyzję najbardziej motywuje posiadania gwarancji. ;) Pozdr, Piotr Edytowano Wrzesień 26, 2021 przez Karuk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asty 34 Napisano Wrzesień 27, 2021 (edytowany) 23 godziny temu, Karuk napisał: Cześć, Zmieniłem koncepcję i bojąc się kupić Multi 2010-2015 podjąłem decyzję żeby wziąć w Leasing względnie nową 1260. Zależy mi na V2, nie chcę V4 - dlatego też 1260 i tutaj moje pytanie, czy ma ktoś może katalog z ofertą dla tego modelu. Chciałbym wiedzieć co było w standardzie a co można było wziąć w opcji (np. halogeny, korek paliwa). Choć i tak moją decyzję najbardziej motywuje posiadania gwarancji. ;) Pozdr, Piotr Pogladowo to możesz skonfigurować w/w motocykl jako nowy i bedziesz miał 3 pakiety do wyboru + dodatki, tj. pakiet Urban, Touring i Enduro ( elektronicznie czy elektrycznie raczej sterowany korek wlewu paliwa, to dodatek extra) Jeżeli chcesz zakupić, przejąć leasing MTS 1260 - moim zdaniem lepiej w wersji S, to szukaj takiego, który będzie spełniał twoje wymagania. Tutaj przykładowe ogłoszenie kolegi z naszej grupy wszak dotyczy wersji enduro:https://www.otomoto.pl/oferta/ducati-multistrada-ducati-multistrada-enduro-turing-1260-polski-salon-550km-przebieg-ID6E6JLD.html?fbclid=IwAR0XHTTt1y8wMjrjRYhvwEBHpw6pKEGfd8aXW-oX76-R8JSi6gXQYHoe9lw P.S. Jak przejrzysz ogłoszenie, to w zdjęciach masz ceny pakietów do w/w motocykl podane. Edytowano Wrzesień 27, 2021 przez Asty Zbyt mało informacji podałem 1 cinek78 zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karuk 4 Napisano Wrzesień 28, 2021 (edytowany) Dzięki za odpowiedź. Tak chcę tylko Skę, i właśnie bawiłem się konfiguratorem dla 950 i V4 i powiem szczerze, że zaskoczyło mnie ile pierdół można dokupić - więc to chyba jest trudniejsze niż mi się wydawało. Liczyłem bardziej na katalog w stylu samochodów gdzie jest napisane co dla danej opcji jest w standardzie a co w opcji - ale chyba nic takiego nie znajdę. Myślę, że już mniej więcej wiem co i jak, choć różnice między Touring a grand tour też nie są do końca jasne - poza rozmiarem kufrów (chyba). Widzę, że to nie jest takie proste jak mi się wydawało, choć teraz przeglądam instrukcję do 1260 z 2020r i pewne elementy wyspoażenia właśnie tam są wymienione (jak urban, touring itp) Edytowano Wrzesień 28, 2021 przez Karuk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach