Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

waldiwy

problem quickshifter MTS 1260

Polecane posty

Proszę o pomoc i podpowiedź. Multistrada z 2019 r., przebieg 37700, serwisowana w Toruniu. Opis usterki. Jadąc jak codzień włączyłem tempomat i po kilku kilometrach motor zaczął przerywać, dławić się. Wyłączyłem tempomat - nic się nie zmieniło nadal szarpał. Wyłączyłem i włączyłem motor - bez zmian. Wyłączyłem quickshifter motor jeździ jak potrzeba. Włączę quickshifter moto przerywa. Teraz pytania. Czy to awaria quickshiftera czy może jakieś ustawienia w kompie? Czy może jakiś czujnik jest do wymiany może do czyszczenia? Jeżdżę z wyłączonym, niby nie ma problemu ale mnie to denerwuje, bo jak coś jest to musi działać. Podpowiedzcie od czego zacząć.

QS do wymiany...

Dzięki. Myślałem że może jest jakiś myk. A tu będzie myk do Torunia lub Warszawy. (najbliższe serwisy Ducati) 380 lub 200 km.

ja nabyłem używkę, bo w ASO to wydatek jak dobrze pamiętam jakiś 1300 pln. za mniej niż połowę tej kwoty. Próbowałem też to rozebrać i wymienić mikrostyki ale to wszystko jest zalane żywicą i one precyzyjnie muszą być rozmieszczone więc odpuściłem reanimację uszkodzonego

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.