Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
KingRider

Gdzie kupie łożysko główki ramy...?

Polecane posty

Kinga, w każdym sklepie z łożyskami, szukaj SKF, NKH jakie markowe itp...my dokupilim łożyska główne wału korbowego w zwykłym sklepie... trzeba podać tylko numery/ rozmiary starych łożysk, lub pokazać sprzedawcy, ja tak w Łomży kupiłem w 60 tys mieście...Pozdr. Janek.

To świetnie! ja szukałam oryginałów Ducati i ciężko z dostępnością, dopiero na wrzesień. Dzięki bardzo!

Jeśli znasz numery łożysk to podaj. Mieszkam blisko hurtowni łożysk, więc mogę sprawdzić czym dysponują i za ile.

Pozdro: ciniak

Cieniak najpierw sprawdzę w Toruniu, mamy kilka hurtowni, więc teoretycznie nie powinno być problemu. W razie czego uderze do Ciebie w tej sprawie. Dzięki.
Pozdr.

Boa    0

Kurde!!! Mam ten sam problem w swoim 600SS i cieżko dostać zamiennik, w każdym bądź razie w Larrsonie rozłożyli ręce :(

Janku, mówisz że w sklepie z łożyskami powinni mi dobrać gdybym im przyniósł oryginał do wglądu?

Wczoraj w takim sklepie zakupiłem komplet łożysk do napinaczy od pasków.

Ale np Maciek powiada, że w takim sklepie ciężko będzie z zamiennikiem i że mam czekać na oryginał (do września :( ).

A co z osłonkami? Bo takowe też tam występują...

Boa    0

Czyli SKF i NTN dadzą radę? Kurde... to się wstrzymam z zamówieniem w DSW ;)

Kupując tzw. oryginalne łozyska do ducati bedzie na nich cechowanie SKF-u

przy wymianie rolek na rozrzadzie kupiłem dokładnie takie same łozyska jak w serwisie a od reki i za 1/3 ceny.

Boa    0

WOW!!! No to nie pozostaje mi nic innego jak wziąć łożycha na wzór i uderzyć do jednego z większych sprzedawców łożysk na WLKP ;]

Boa - jest taka firma wpoznaniu   - jak będziesz chicał kupić  - nie pamiętam ulicy - ale z naromowickiej w pierwszą w prawo jadąc od miatsa za skrzyżowanie z 92 - tylko oni mogą pomoć

jak oni powiedzą żenida rady - to <font color='red'>[desmo]</font> w krzokach

zastaje ducati oryginal

ale nie koniecznie wrzesień

dzisiaj tj. 10.082009 roku maciej otworzył szeroko oczy jak przyszły paczki z italii - nadane 7 sierpnia w bolloni w ducati

także szok krok - a może to jest pic na wodę z tym sierpniem

pozdrawiam

klaus

pozdr

klaus

Boa    0

Klaus, a jak się ta firma nazywa?

A z tym zamówieniem, to dziwne, bo nawet mailowo poinformowano mnie z DSW, że wszystkie zamówienia są przesunięte na wrzesień... może to jeszcze w lipcu było wysłane :D :D :D

W zeszlym tygodniu wymienilem lozyska w swoim monsterze (SKFy poszly do kosza), zalezalo mi na czasie, wiec padlo na lozyska krajowej produkcji - od fiata 126p piasta tylnego kola (mieli od reki w pierwszym sklepie w ktorym bylem) 12,50zl sztuka. Dzwonilem do dystrybutora SKF w lodzi, na zamowienie, cena ok 80zl sztuka.

jakby ktos mial jakies pytanie to walic na gg 3215771

M600 '2000

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.