klaus 1 Napisano Wrzesień 30, 2009 Ma się rozumieć HD mojej celiny - białego tego ale najważniejsze kupię Ducati GT 1000 - najchętniej rocznik 2006-2007 - suche sprzęgło mile widziane - możliwy także Paul Smart lub sport biposto jakby ktoś coś słyszał dajcie znaka kto mieszka blisko margolina niech mnie sprawdzi ten sprzęt -Prego - http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1520459 Saluti di DesmoManiaxini Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Październik 4, 2009 BTW, wiesz że sprzęta Grubego ktoś kupił... nawet jak ostatnio od Niego wyjeżdżałem, to akurat gość do Niego dojechał- o dziwo wsio grało. Miał mi wyjaśnić co się stało, ale jeszcze nie miał sposobności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Październik 5, 2009 W weekend bylismy z Ewą oglądać tego zółtego S1000. Jeśli ktos jest zainteresowany to chętnie podzielę się informacjami z oględzin. Chyba że Klaus go wcześniej kupi :) Pzdr. Th. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Październik 5, 2009 co tam wypatrzyłeś - publiczną spowiedź proponuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Październik 5, 2009 Połamany zadupek Połamana plastikowa podstawa siedzenia popruta tapicerka Porysowany zbiornik Porysowany przedni błotnik Przeszlifowana końcówka osi tylnego koła Przytarta dźwignia hamulca tył Uszkodzona dxwignia przedniego hamulca uszkodzona pokrywa sprzegła połamany uchwyt tablicy rejestracyjnej Brak prawego lusterka, lewe uszkodzone Uszkodzona prawa manetka Tylko jeden czarny kluczyk Brak karty kodowej Facet twierdzi że jest w stanie załatwić czerwony i karte. Mechanicznie i elektrycznie wszystko sprawne. Ładnie zapala i równo pracuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ducatiana 0 Napisano Listopad 13, 2009 www.auto-premium.pl w zakładce motocykle jest oferta GT 1000 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach