MINI-MAN 1 Napisano Listopad 9, 2009 Czy ktoś wie???? czy klamki od 900ss i sport clssica róznia się? w sumie wyglądają tak samo, chciałem kupić nowiutki komplet ale w specyfikacji klamek nie ma ani słowa o sportclassicu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Listopad 9, 2009 Teoretycznie są takie same, mogą się różnić jedynie wykończeniem (kolorem). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Listopad 10, 2009 mogę zrobić fotki:) moje to Brembo dlatego cholera tyle kosztowała jak się "wygła" w Brnie:) Ducatisti Vespisti Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Listopad 10, 2009 Dogadałem możliwość zwrotu gdyby się różniły.... ale dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Listopad 18, 2009 Nie mów Artur, że wtedy na parkingu przed hotelem klamka się wygła :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach