Gość Napisano Styczeń 10, 2010 W tym temacie zapraszamy Was do prezentacji własnych superbików... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 11, 2010 a to moja była :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Styczeń 11, 2010 A oto i klekotek 748S, znany Jankowy sprzęcior, od listopada w moich rękach :mrgreen: W zimowe wieczory grzeje się przy grzejniku :lol: :D edit: Od góry najświeższe zdjęcia. :D Klekot wreszcie dostał porządny docisk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Styczeń 12, 2010 No i moj strucel :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoLlI 0 Napisano Styczeń 12, 2010 748s Nadaje się do sportu i do turystyki (tu troszke mniej ;) ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Slabypromil749 0 Napisano Styczeń 12, 2010 A oto moję 749 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Styczeń 12, 2010 http://lh4.ggpht.com/_5cX7od0vuw8/S0zXRCCzS-I/AAAAAAAABpE/jg8PG7SD6KE/s512/DSC02322.JPG ............eh zycie................ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Styczeń 13, 2010 Nakeda robisz??? Więcej śmiałości :idea: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Styczeń 14, 2010 Klekot 999, narazie taka wersja...Pozdr. J-999N Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaro 0 Napisano Styczeń 23, 2010 No to i moje 848... [*] wersja "cywilna" (drogowa znaczy się..) [*] wersja "walcząca" (czyli na tor) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zulus 1 Napisano Luty 7, 2010 Moja BESTIA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ducat 0 Napisano Luty 10, 2010 Frencci , Naprawdę niezłą masz dziewczynę-pozazdrościć ,to naprawdę niezły sprzęt Doskonale pamiętam te czasy i tą iskrę w oku. Pozdrawim 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Luty 21, 2010 To już przeszłość, ale będzie do czego porównać nowe wcielenie 2010 :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 8, 2010 Moje marzenie ;) P.S. Delta kiedyś mnie będzie stać na te elektorniczne zegary :P hahahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Marzec 8, 2010 Ale to wersja dla kobiet- ma lusterko ustawione na kierowniczkę, a nie drogę za nią :crazy: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Marzec 9, 2010 Moje marzenie ;) P.S. Delta kiedyś mnie będzie stać na te elektorniczne zegary :P hahahahah No to życzę spełnienia marzeń :lol: p.s. to też moje ciche marzenie :mrgreen: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil 0 Napisano Marzec 13, 2010 A to moje 1098 S Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 13, 2010 ALe On/Ona piekna jest...............hm. O widze nastepny co ma garaz 1000m2...... :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Marzec 13, 2010 Ale te uszy jakieś dziwne są- hahaha... Fajny Ducat i tyle... Pozdr.J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoLlI 0 Napisano Marzec 17, 2010 Tu jeszcze twórczość mojego kumpla :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Marzec 26, 2010 moja włoszka miłego oglądania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gajos 0 Napisano Marzec 26, 2010 Ladniusi :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Marzec 26, 2010 zgodzę sie z Tobą, ale na nowy sezon (2011) chyba będzie zmiana kolorków po głowie chodzi mi grafitowa rama i felgi a biała perła na owiewkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gajos 0 Napisano Marzec 26, 2010 Jakbym mial taki motocykl to przemalowalbym jedynie na jeszcze bardziej krwista czerwien :-) Rame ewentualnie w biel czy jakis kremik (kosc sloniowa czy cos takiego - podobne do 848) a kola... Albo grafit albo niebieskie. :D Acha - prawy reflektor zaszedl woda? Tak jakos wyglada... podejrzanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Marzec 26, 2010 Jakbym mial taki motocykl to przemalowalbym jedynie na jeszcze bardziej krwista czerwien :-) Rame ewentualnie w biel czy jakis kremik (kosc sloniowa czy cos takiego - podobne do 848) a kola... Albo grafit albo niebieskie.:D Acha - prawy reflektor zaszedl woda? Tak jakos wyglada... podejrzanie. niestetyż tak - reflektor sie coś poci pomim o że ani nie jest pękniaety, ani nigdy nie mieli żadnej szlif a co do malowanie, zawsze chaciala mieci buelłą motocykl noi ale zobaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach