1098 0 Napisano Sierpień 6, 2012 prawie jak trojkat z dwiema mulatkami :x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jankes12 0 Napisano Sierpień 7, 2012 Zdjecia "czerwonego diabelka" po gruntownym serwisie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Sierpień 7, 2012 Noo, Jankes graty! Piękny sqrwiel!!! :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Sierpień 7, 2012 Stare superbajki rulez :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Sierpień 8, 2012 Stare superbajki rulez :) Dobrze, ze mam starego.............bedę w twojej bandzie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Sierpień 8, 2012 Zdjecia "czerwonego diabelka" po gruntownym serwisie Kurcze, patrze na te fotki, zwlaszcza w wersji "rozebranej" i - wiem, wiem, teraz zdgrzesze! - normalnie az sie prosi o zbudowanie jakiegos takiego krotkiego, minimalistycznego zadupka, tylko przykrywajacego rame. Prawie cale wydechy bylyby pieknie wyeksponowane a moto nabraloby swiezosci i wygladalo duzo nowoczesniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Sierpień 8, 2012 Zdjecia "czerwonego diabelka" po gruntownym serwisie Kurcze, patrze na te fotki, zwlaszcza w wersji "rozebranej" i - wiem, wiem, teraz zdgrzesze! - normalnie az sie prosi o zbudowanie jakiegos takiego krotkiego, minimalistycznego zadupka, tylko przykrywajacego rame. Prawie cale wydechy bylyby pieknie wyeksponowane a moto nabraloby swiezosci i wygladalo duzo nowoczesniej. Grzeszysz, oj grzeszysz... 916 w pełnym oryginale to już dziś unikat! To je kawasaki !! Piękna maszyna :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jankes12 0 Napisano Sierpień 9, 2012 Widzę DAVIDSON że masz taki sam pogląd jak ja,na stuprocentowym oryginale bardzo mi zależy do pełni szczęścia brakuje mi seryjnych wydechów i jednostki sterującej.W końcu 916-tka to już klasyk.Najlepszy, najdoskonalszy supersportowy motocykl wszechczasów,a nie choinka świąteczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Sierpień 10, 2012 W 916 ce nie ma czego poprawiać jest idealny a ty KGr będziesz się musiał wyspowiadać :lol: Franz przyłączaj się i jedziemy grabić , gwałcić , tylko nie myj motura bo wtedy starzej wygląda ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Sierpień 10, 2012 W 916 ce nie ma czego poprawiać jest idealny a ty KGr będziesz się musiał wyspowiadać :lol: Franz przyłączaj się i jedziemy grabić , gwałcić , tylko nie myj motura bo wtedy starzej wygląda ;) Yeee to lubie, pełne zrozumienie!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Sierpień 27, 2012 Nadchodzi nowe... też czarne 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Sierpień 27, 2012 Nadchodzi nowe... też czarne 8-) wlasnie kombinuje nad czyms do nauki jazdy torowej a tu taka inspiracja ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Sierpień 28, 2012 Nadchodzi nowe... też czarne 8-) A nie miało być S2R do szlifowania techniki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seerek 0 Napisano Sierpień 28, 2012 cierpi na tą przypadłość co mój, brak osłony kolektora :lol: , ale i tak GRATY Darku !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurak 1 Napisano Sierpień 28, 2012 seerek Ty byś się swoim pochwalił :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zakier13 0 Napisano Sierpień 29, 2012 Witam moja maszyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seerek 0 Napisano Sierpień 29, 2012 a to moje słabe jakościowo zdjęcie ale z czasem coś dorzucę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Włodi 0 Napisano Sierpień 29, 2012 Nooo panie Seerek, ładnie ładnie :clap: :clap: :clap: - w weekend proponuję przejażdżkę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Sierpień 29, 2012 Witam moja maszyna Oho - Daras pogonił swoje drogowe 848 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Sierpień 30, 2012 Nadchodzi nowe... też czarne 8-) :shock: cudo...kusi jak diabli... myślę o nim od naszego spotkania... czekam tylko aż wpłyną odsetki z Amber Gold 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Włodi 0 Napisano Sierpień 30, 2012 a to moje słabe jakościowo zdjęcie ale z czasem coś dorzucę... Byłem, widziałem, siadałem, macałem a co najważniejsze słuchałem - sprzęt konkret :!: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurak 1 Napisano Sierpień 30, 2012 a to moje słabe jakościowo zdjęcie ale z czasem coś dorzucę... I to jeszcze na Termisach 8-) Daj znać jakbyś chciał kiedyś sprzedawać, S4R ma u mnie bardzo dobrze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Sierpień 31, 2012 A co tam pochwalę się moim nowym nabytkiem w najlepszej z możliwych scenerii tu dziewiątki są w domu. :lol: :D To już ostatnie chwile w seryjnym ubranku na przyszły rok będzie to 999 only for race. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Wrzesień 12, 2012 .....a to i ja wrzucę dwie nie zbyt udane foty moich dziewiątek. Takie oto one jeszcze są, z pełnym Termosem, coś pogrzebane w compie i tuningowe clip ony. Takie je kupiłem. Czekaja na zimę bo wtedy zacznie się wariatkowo i metamorfoza :D , kilka części z węgla już leży na półce ;) . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Wrzesień 13, 2012 .....a to i ja wrzucę dwie nie zbyt udane foty moich dziewiątek. Takie oto one jeszcze są, z pełnym Termosem, coś pogrzebane w compie i tuningowe clip ony. Takie je kupiłem. Czekaja na zimę bo wtedy zacznie się wariatkowo i metamorfoza :D , kilka części z węgla już leży na półce ;) . fajny sprzęt, słuchałem, jeździłem... ;) cieszę się, że zdecydowałeś się zostawić go dla siebie i mam nadzieję, że next year polatamy wspólnie na torze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach