Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Gość

Pokaż swojego superbike`a.

Polecane posty

KGr    1
Zdjecia "czerwonego diabelka" po gruntownym serwisie

Kurcze, patrze na te fotki, zwlaszcza w wersji "rozebranej" i - wiem, wiem, teraz zdgrzesze! - normalnie az sie prosi o zbudowanie jakiegos takiego krotkiego, minimalistycznego zadupka, tylko przykrywajacego rame. Prawie cale wydechy bylyby pieknie wyeksponowane a moto nabraloby swiezosci i wygladalo duzo nowoczesniej.

Zdjecia "czerwonego diabelka" po gruntownym serwisie

Kurcze, patrze na te fotki, zwlaszcza w wersji "rozebranej" i - wiem, wiem, teraz zdgrzesze! - normalnie az sie prosi o zbudowanie jakiegos takiego krotkiego, minimalistycznego zadupka, tylko przykrywajacego rame. Prawie cale wydechy bylyby pieknie wyeksponowane a moto nabraloby swiezosci i wygladalo duzo nowoczesniej.

Grzeszysz, oj grzeszysz...

916 w pełnym oryginale to już dziś unikat! To je kawasaki !!

Piękna maszyna :thumbup:

Widzę DAVIDSON że masz taki sam pogląd jak ja,na stuprocentowym oryginale bardzo mi zależy do pełni szczęścia brakuje mi seryjnych wydechów i jednostki sterującej.W końcu 916-tka to już klasyk.Najlepszy, najdoskonalszy supersportowy motocykl wszechczasów,a nie choinka świąteczna.

W 916 ce nie ma czego poprawiać jest idealny a ty KGr będziesz się musiał wyspowiadać :lol:

Franz przyłączaj się i jedziemy grabić , gwałcić , tylko nie myj motura bo wtedy starzej wygląda ;)

W 916 ce nie ma czego poprawiać jest idealny a ty KGr będziesz się musiał wyspowiadać :lol:

Franz przyłączaj się i jedziemy grabić , gwałcić , tylko nie myj motura bo wtedy starzej wygląda ;)

Yeee to lubie, pełne zrozumienie!!!!!!!!!!!!!

Nadchodzi nowe... też czarne 8-)

wlasnie kombinuje nad czyms do nauki jazdy torowej a tu taka inspiracja ;)

cierpi na tą przypadłość co mój, brak osłony kolektora :lol: , ale i tak GRATY Darku !!!

Nooo panie Seerek, ładnie ładnie :clap: :clap: :clap: - w weekend proponuję przejażdżkę ;)

Gość   
Gość
Nadchodzi nowe... też czarne 8-)

:shock: cudo...kusi jak diabli... myślę o nim od naszego spotkania... czekam tylko aż wpłyną odsetki z Amber Gold 8-)

a to moje słabe jakościowo zdjęcie ale z czasem coś dorzucę...

Byłem, widziałem, siadałem, macałem a co najważniejsze słuchałem - sprzęt konkret :!:

a to moje słabe jakościowo zdjęcie ale z czasem coś dorzucę...

I to jeszcze na Termisach 8-) Daj znać jakbyś chciał kiedyś sprzedawać, S4R ma u mnie bardzo dobrze :P

krl    0

A co tam pochwalę się moim nowym nabytkiem w najlepszej z możliwych scenerii tu dziewiątki są w domu. :lol: :D

To już ostatnie chwile w seryjnym ubranku na przyszły rok będzie to 999 only for race. :D

post-968-1366038691,3632_thumb.jpg

post-968-1366038691,5576_thumb.jpg

post-968-1366038691,7609_thumb.jpg

post-968-1366038691,9576_thumb.jpg

post-968-1366038692,2926_thumb.jpg

.....a to i ja wrzucę dwie nie zbyt udane foty moich dziewiątek. Takie oto one jeszcze są, z pełnym Termosem, coś pogrzebane w compie i tuningowe clip ony. Takie je kupiłem. Czekaja na zimę bo wtedy zacznie się wariatkowo i metamorfoza :D , kilka części z węgla już leży na półce ;) .

post-1259-1366038752,2229_thumb.jpg

post-1259-1366038752,287_thumb.jpg

.....a to i ja wrzucę dwie nie zbyt udane foty moich dziewiątek. Takie oto one jeszcze są, z pełnym Termosem, coś pogrzebane w compie i tuningowe clip ony. Takie je kupiłem. Czekaja na zimę bo wtedy zacznie się wariatkowo i metamorfoza :D , kilka części z węgla już leży na półce ;) .

fajny sprzęt, słuchałem, jeździłem... ;) cieszę się, że zdecydowałeś się zostawić go dla siebie i mam nadzieję, że next year polatamy wspólnie na torze ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.