Azzazello 4 Napisano Marzec 24, 2021 Dzisiaj odebrany z salonu. Błotniki i lotki będą karbonowe, ale jeszcze nie dojechały do serwisu 2 Asty i jarmah zareagowały na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brys 3 Napisano Marzec 31, 2021 Przywitałem się już wcześniej.. A teraz pozwolę sobie bezczelnie zaspamować temat zdjęciami, bo uważam, że co jak co, ale dobrze 748/916/996 podoba się każdemu :D O modyfikacjach pewnie mógłby być osobny post.. Swoją drogą szkoda, że nie ma (albo nie znalazłem) osobnego działu z tematami Użytkowników na temat swoich motocykli :) Pozdrawiam 1 jarmah zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
herni 9 Napisano Maj 2, 2021 1 Groszek zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
faza 15 Napisano Maj 4, 2021 Dnia 31.03.2021 o 22:50, Brys napisał: Przywitałem się już wcześniej.. A teraz pozwolę sobie bezczelnie zaspamować temat zdjęciami, bo uważam, że co jak co, ale dobrze 748/916/996 podoba się każdemu :D O modyfikacjach pewnie mógłby być osobny post.. Swoją drogą szkoda, że nie ma (albo nie znalazłem) osobnego działu z tematami Użytkowników na temat swoich motocykli :) Pozdrawiam Piękny! Gratulacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakob Ohme 2 Napisano Maj 14, 2021 Dnia 31.03.2021 o 22:50, Brys napisał: ...748/916/996 podoba się każdemu :D Mnie podoba się blacha, bo znaczy, że nie mogę mieć daleko :D Może miniemy się gdzieś po drodze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach