Pablo 0 Napisano Listopad 16, 2013 Limitowana edycja 90 sztuk, która trafiła tylko do US i Kanady ;) Jeszcze nie ma się czym chwalić, bo sporo pracy przede mną, ale jest cudowny... Choroba classicowa jest nieuleczalna... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Listopad 16, 2013 No i oto chodzi :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Piękny kurna . Działaj ,działaj. Do wiosny trochę czasu zostało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Listopad 16, 2013 No i oto chodzi :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Piękny kurna . Działaj ,działaj. Do wiosny trochę czasu zostało. już sporo gadżetów kupiłem, przyjeżdżają z Ducati Toruń i różnych stron świata ;) Przed WDW2014 będzie wyglądał jak milion dolarów ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Listopad 16, 2013 Chciałbym żeby podczas WDW2014 spotkały się Twój limitowany z moim dziwadłem. Mawiają że marzenia się spełniają. Więc dozo na WDW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Listopad 16, 2013 Chciałbym żeby podczas WDW2014 spotkały się Twój limitowany z moim dziwadłem. Mawiają że marzenia się spełniają. Więc dozo na WDW. w takim razie jesteśmy umówieni ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raxon 1 Napisano Listopad 16, 2013 Limitowana edycja 90 sztuk, która trafiła tylko do US i Kanady ;) Jeszcze nie ma się czym chwalić, bo sporo pracy przede mną, ale jest cudowny... Choroba classicowa jest nieuleczalna... zazdro....najładniejsze malowanie masz :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Listopad 16, 2013 zazdro....najładniejsze malowanie masz :( dzięki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Listopad 17, 2013 I foty z bieżącej roboty proszę wrzucać :-D. Piękna sztuka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Listopad 18, 2013 (edytowany) elegancki, pamiętam jak swojego kupowałem wzdychałęm do tego speszial edyszion :) ale chyba wolę czerwone, wiecie dlaczego :) a do tego jak go nazywać mój parówka na ketchupie, żółte na musztardzie a tu z grilla? :) Edytowano Listopad 18, 2013 przez Archie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adrian 0 Napisano Listopad 18, 2013 Jak widze rozwalonego SC to zawsze lukam na opony.Zawsze sa oryginalne jak z salonu :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŁadnyGips 0 Napisano Listopad 18, 2013 Jak widze rozwalonego SC to zawsze lukam na opony.Zawsze sa oryginalne jak z salonu :twisted: tak się dzieje, gdy moto na co dzień stoi w salonie obok kominka :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adrian 0 Napisano Listopad 18, 2013 a moze opony sa do tyłka ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Listopad 18, 2013 a moze opony sa do tyłka ?? Oczywiście, że ten model opony od nowości nie grzeszył przyczepnością. Ale umiejętności i technika jazdy to dodatkowe zagadnienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Listopad 18, 2013 Opony jak opony, zwykle przebiegi maja po kilkaset km;) ludzie kupuja dla lansu motocykle noe biorac pod uwage, ze trzeba umiec nimi jezdzic;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Listopad 18, 2013 ja nie wiem, czy umiem swoim jeździć, ale przejechałem nim 16.000 km w dwa lata, w tym kilka wyjazdów na tor. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Listopad 18, 2013 (edytowany) Limitowana edycja 90 sztuk, która trafiła tylko do US i Kanady ;) Jeszcze nie ma się czym chwalić, bo sporo pracy przede mną, ale jest cudowny... Choroba classicowa jest nieuleczalna... Jak Cię (trochę) znam, to na wiosnę będzie następny, nad którym będę sobie podpierał żuchwę ręką zaopatrzoną w śliniaczek ;) Powodzenia i daj od czasu do czasu popatrzeć na postępy w pieszczotach. Nie bądź sknera ;) Edytowano Listopad 18, 2013 przez bialy114 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Listopad 18, 2013 Jak Cię (trochę) znam, to na wiosnę będzie następny, nad którym będę sobie podpierał żuchwę ręką zaopatrzoną w śliniaczek ;) Powodzenia i daj od czasu do czasu popatrzeć na postępy w pieszczotach. Nie bądź sknera ;) Biały, Ty niepoprawny miłośniku Sportclassików ( tak samo jak ja ;) ), zrobię wszystko, żeby Cię zadowolić i nie dać plamy ;) Powoli z różnych stron świata docierają fanty, jest pomysł i mam nadzieję, że znajdę środki, żeby je zrealizować... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Listopad 18, 2013 Życzę z całego serducha. :D Może kiedyś dołączę do grona miłośników-posiadaczy. Ale na razie boję się sprzedać Pałac Kultury ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Listopad 18, 2013 Życzę z całego serducha. :D Może kiedyś dołączę do grona miłośników-posiadaczy. Ale na razie boję się sprzedać Pałac Kultury ;) jeśli bardzo chcesz, to dołączysz na bank, wierzę w to ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Listopad 24, 2013 ja tam wolę vespy:)hehehehe, lepiej się prowadzą zwłaszcza te z lat 50:) zrób` Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1jabartoldi 0 Napisano Listopad 24, 2013 To i ja się dołączam do życzeń Białego. Za mną też łazi classic. Biały, pomóc Ci w sprzedaży PKiN? Bartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adrian 0 Napisano Listopad 26, 2013 multi ds 1000 to taki brzydki classic :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Listopad 26, 2013 nie brzydki (bo to obrazliwe), tylko "atrakcyjny inaczej" :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Listopad 26, 2013 nie dublujcie postów, to już było obszernie omawiane :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr 81 0 Napisano Listopad 29, 2013 Witam jeszcze raz. Skoro jestem nowy i już sie przywitałem to nie mogłem nie trafić tutaj. Tak myśle jednego z najlepszych modeli tej marki ;) A wiec jestem właścicelem od paru dni Sport Classica Biposto przywiezonego z południowych Niemiec. Rok 2006 i przejechane aż 3005 km :) w zasadzie zadbany oto foto. Jest przerobiony troche np.Kierownica,przedni i tylny błotnik.Z tych rzeczy zmienionych to chyba najfajniejsza jest osłona pasków.Mam wszystkie orginalne części więc prawdopodobnie będe chciał wrócić do klasycznego wyglądu bo teraz wygląda jak GT 1000. I odrazu mam pytanie czy ktokolwiek bawił sie przy kierownicy. Bo z tego co widze trzeba by jakiś do tego specjalny klucz? Pozdrawiam desmo maniaków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach