Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

delta81

Pochwal się swoim Sportclassikiem

Polecane posty

Przyszedł czas na mnie. Ukończyłem swój projekt. Dzięki złotym rączkom Cinka - dzięki serdeczne - mój Sport Classic mruczy jak marzenie.  Wrzucam kilka fotek . 

post-87321-0-14608000-1442781753_thumb.jpg

post-87321-0-23275100-1442781863_thumb.jpg

post-87321-0-22134400-1442781940_thumb.jpg

Gratulacje, wyglada oblednie. Kolory i ta lampa z przodu:) dobra robota i widac mase wlozonej pracy:)

Gratulacje, wyglada oblednie. Kolory i ta lampa z przodu:) dobra robota i widac mase wlozonej pracy:)

Dzięki w listopadzie minie 4 lata. Ale jedna przejażdżka wszystko zrekompensowała. Warto było. 

oj, piękny bawół... ta rama i siedzonko, wisienka na torcie ;) piękna robota... Gratuluję! Zazdroszczę każdej godziny poświęconej na ten projekt...

fajna maszyna to i fajnie się ja naprawiało i fajny efekt wyszedł.. :mrgreen:

Wnioskuje że już chwile polatałeś - jak sobie ecu "radzi"  z wydechem i filtrem? - mapowanie będzie potrzebne? :?:

fajna maszyna to i fajnie się ja naprawiało i fajny efekt wyszedł.. :mrgreen:

Wnioskuje że już chwile polatałeś - jak sobie ecu "radzi"  z wydechem i filtrem? - mapowanie będzie potrzebne? :?:

Obecne odrobinę obroty nierówne po rozruchu. Chwilkę potem wszystko ok. I czasami po spuszczeniu manetki  , przy hamowaniu biegami  ,pięknie w wydech

strzela ? Nie wiem jak to określić. Mam nagranie jak pracuje wrzucę jak będę miał chwilkę.

i te obudowy pasków... KOSMOS. Napatrzeć się nie mogę:) Wielki SZACUN.

No ja dawno wiedziałem, ze silniki Ducati chłodzone powietrzem są bardzo ładne i nie warto ich zasłaniać....

Ślicznie po prostu...

Pozdr. Janek.

Wrzucam krótki filmik dla pełnego obrazu  jednocześnie na łamach tego forum chcę serdecznie podziękować za współpracę i pomoc w odrodzeniu tego SC
chłopakom z  Motomaniax , Cinkowi , plt ( Pawełek ) , Mini-man , Piter748 ( cała dusza tego motonga pochodzi z jego pszczólki i dlatego znaczek Camaro na baku do tego nawiązuje- teraz śmiga Camaro ) i wszystkim którzy mnie wspierali  Biały , Nikewid  , Pablo , Klekot. Wszystkim dziękuje bo bez waszego wsparcia nic bym nie zrobił. Jeszcze raz  dzięki i do zobaczenia . 

ducati sc video.MPG

czym malowałeś rurę kolektora?? Jak z trwałością itp??

Rury , oprócz tłumików zakupiłem na ebay-u. Malowanie jest orginalne.

No tą piękną fledę to bym do MAŁYCH  dodatków nie zaliczał   :clap:  :thumbup:

Można się pochwalić to proszę , też jeszcze pare zmian w planie jak np lagi ohlinsa które już są ale nie ma czasu zamontować. Tej zimy montaż suchego sprzęgła.88f1e4291499da26e7529b3bf25e6a02.jpg9f10dce275d74513253b197ec928e6a2.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Piękna maszyna, wyrzuciłbym tylko ten led spod tablicy. Ani to wygląda ani podświetla.    

Noooooooooooo  bratku jest czym się pochwalić. Osobiście czuję pewien niedosyt. Dwa  zdjęcia takiego sprzęta ?. To zakrawa na skąpstwo. Albumik jakiś utwórz. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.