martini 34 Napisano Wrzesień 19, 2015 fajny, fajny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Wrzesień 20, 2015 Przyszedł czas na mnie. Ukończyłem swój projekt. Dzięki złotym rączkom Cinka - dzięki serdeczne - mój Sport Classic mruczy jak marzenie. Wrzucam kilka fotek . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Wrzesień 20, 2015 Gratulacje, wyglada oblednie. Kolory i ta lampa z przodu:) dobra robota i widac mase wlozonej pracy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Wrzesień 20, 2015 Gratulacje, wyglada oblednie. Kolory i ta lampa z przodu:) dobra robota i widac mase wlozonej pracy:) Dzięki w listopadzie minie 4 lata. Ale jedna przejażdżka wszystko zrekompensowała. Warto było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Wrzesień 20, 2015 oj, piękny bawół... ta rama i siedzonko, wisienka na torcie ;) piękna robota... Gratuluję! Zazdroszczę każdej godziny poświęconej na ten projekt... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Wrzesień 21, 2015 Gratulacje Janek !!! Niech cieszy ! :clap: :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WuJot 0 Napisano Wrzesień 21, 2015 @janolf03, przepiękna zabawka... Gratuluję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Wrzesień 21, 2015 fajna maszyna to i fajnie się ja naprawiało i fajny efekt wyszedł.. :mrgreen: Wnioskuje że już chwile polatałeś - jak sobie ecu "radzi" z wydechem i filtrem? - mapowanie będzie potrzebne? :?: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Wrzesień 21, 2015 Fajne to mosz janku ! Ogromne gratulacje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Wrzesień 21, 2015 fajna maszyna to i fajnie się ja naprawiało i fajny efekt wyszedł.. :mrgreen: Wnioskuje że już chwile polatałeś - jak sobie ecu "radzi" z wydechem i filtrem? - mapowanie będzie potrzebne? :?: Obecne odrobinę obroty nierówne po rozruchu. Chwilkę potem wszystko ok. I czasami po spuszczeniu manetki , przy hamowaniu biegami ,pięknie w wydech strzela ? Nie wiem jak to określić. Mam nagranie jak pracuje wrzucę jak będę miał chwilkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Wrzesień 21, 2015 Pawełku dzięki ale to też Twoja zasługa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WuJot 0 Napisano Wrzesień 21, 2015 i te obudowy pasków... KOSMOS. Napatrzeć się nie mogę:) Wielki SZACUN. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Wrzesień 21, 2015 No ja dawno wiedziałem, ze silniki Ducati chłodzone powietrzem są bardzo ładne i nie warto ich zasłaniać.... Ślicznie po prostu... Pozdr. Janek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Wrzesień 22, 2015 Wrzucam krótki filmik dla pełnego obrazu jednocześnie na łamach tego forum chcę serdecznie podziękować za współpracę i pomoc w odrodzeniu tego SCchłopakom z Motomaniax , Cinkowi , plt ( Pawełek ) , Mini-man , Piter748 ( cała dusza tego motonga pochodzi z jego pszczólki i dlatego znaczek Camaro na baku do tego nawiązuje- teraz śmiga Camaro ) i wszystkim którzy mnie wspierali Biały , Nikewid , Pablo , Klekot. Wszystkim dziękuje bo bez waszego wsparcia nic bym nie zrobił. Jeszcze raz dzięki i do zobaczenia . ducati sc video.MPG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
harnas 1 Napisano Wrzesień 22, 2015 czym malowałeś rurę kolektora?? Jak z trwałością itp?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Wrzesień 22, 2015 czym malowałeś rurę kolektora?? Jak z trwałością itp?? Rury , oprócz tłumików zakupiłem na ebay-u. Malowanie jest orginalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr 81 0 Napisano Grudzień 7, 2015 Małe dodatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukasz 0 Napisano Grudzień 8, 2015 ladnie :) tylnia lampa to fleda czy cos budzetowego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr 81 0 Napisano Grudzień 9, 2015 ladnie :) tylnia lampa to fleda czy cos budzetowego? To fleda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Grudzień 14, 2015 No tą piękną fledę to bym do MAŁYCH dodatków nie zaliczał :clap: :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marada 0 Napisano Grudzień 16, 2015 Można się pochwalić to proszę , też jeszcze pare zmian w planie jak np lagi ohlinsa które już są ale nie ma czasu zamontować. Tej zimy montaż suchego sprzęgła. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Grudzień 17, 2015 Piękna maszyna, wyrzuciłbym tylko ten led spod tablicy. Ani to wygląda ani podświetla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Grudzień 17, 2015 Noooooooooooo bratku jest czym się pochwalić. Osobiście czuję pewien niedosyt. Dwa zdjęcia takiego sprzęta ?. To zakrawa na skąpstwo. Albumik jakiś utwórz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Grudzień 17, 2015 Ładna sztuka, graty ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukasz 0 Napisano Grudzień 17, 2015 ale chlopaki to podswietlenie tablicy zostawcie na choinke :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach