Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Gość

999s | http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1693649

Polecane posty

Ładny na Termi., kierunków z tyłu nie ma, może mieć w jednej obudowie z tylną lampą bo widać, że akcesoryjna.

Za tablicę dowód poleci :-)

Trzeba by na żywo zobaczyć czy stan od lata się ne zmienił.

Gość   
Gość
Ładny na Termi., kierunków z tyłu nie ma, może mieć w jednej obudowie z tylną lampą bo widać, że akcesoryjna.

Za tablicę dowód poleci :-)

Trzeba by na żywo zobaczyć czy stan od lata się ne zmienił.

Nie wiem czy zauważyłeś ale ten termi to nie termi... nakładka jest termi a pod spodem jest fabryczny tumik :P

Gość   
Gość
Chyba nie katowany bo chicken strip na 2cm :D

chicken strip - cu to ?

Robiłem to moto - nie radzę. Ja diagnozowałem mu usterkę elektroniczną a następnie wymieniałem cały zestaw zegary/ECU/zamki/kluczyki. Moto po śrubie na torze w USA. Looknijcie na rury przedniego zawiasu - powinny być złote, przeca to Ohlins. A czemu są inne to już sami wiecie.

Każdą taką "śrubę z podwójnym tulupem" będę z premedytacją wytykał na tym forum, tylko po to aby zaoszczędzić Wam takich przygód z jakimi borykał się na jesieni Mikoś.

Pozdro dzieciaki

słuchajcie wujka Darka bo możecie nie mieć tyle szczęścia co ja. Mi się udało zwrócić sprzęt.

może warto założyć wątek poświęcony złomom. umieszczać tam zdjęcia (aukcje się kończą i nie ma śladu), jakieś dane oraz informacje dlaczego złom. co myślicie?

chicken strip to chyba nie domknięta opona.. tak?

pozdrawiam

Mikoś

Robiłem to moto - nie radzę. Ja diagnozowałem mu usterkę elektroniczną a następnie wymieniałem cały zestaw zegary/ECU/zamki/kluczyki. Moto po śrubie na torze w USA. Looknijcie na rury przedniego zawiasu - powinny być złote, przeca to Ohlins. A czemu są inne to już sami wiecie.

Każdą taką "śrubę z podwójnym tulupem" będę z premedytacją wytykał na tym forum, tylko po to aby zaoszczędzić Wam takich przygód z jakimi borykał się na jesieni Mikoś.

Pozdro dzieciaki

Co to znaczy po śrubie na torze ? Że poniżej 7 tys rpm to on raczej nie jezdził ;) ?

Gość   
Gość

Pozdro dzieciaki

o co chodzi z tym amortyzatorem? ja widze ze sa zlote chyba ze nie chodzi ci o golenie tylko rury?

PS a jak z body ? orginalne czy malowane?

powinien mieć złote rury nośne widelca...

Niemniej jak juz zaczął pracować to brzmiał fajnie

śruba to taka figura akrobatyczna!!!

W tym filmiku niestety bardzo często się pojawia. I pomyśleć, że nieświadomie można kupić motocykl po takich przejściach :shock:

powinien mieć złote rury nośne widelca...

Niemniej jak juz zaczął pracować to brzmiał fajnie

To nie te 999 Theo, to cudo z ogłoszenia było u mnie latem. No chyba, że akurat byłeś jak koleś zabierał moto po wskrzeszeniu, ale to chyba raczej był u mnie wtedy Rafi.

zmyliło mnie to info o ECU. rzeczywiście ten którego widziałem miał tylny plastik dłubany.

Przy takim walnięciu, że pogięte, lub ścięte uside-down to chyba lakier nie oryginał?

Fala i tu złote i tam złote...toż to Ohlinsy...

Pozdr. J-999.

Fura była u mnie bez wierzchniego okrycia, jeszcze pogięta i pordzewiała, w dużym stopniu rozdłubana. A rury (nie golenie) zawieszenia ma zwykłe srebrne, a powinny być złote. No i oczywiście po Termi to tam tylko naklejki na obudowie zostały... szaber niemiłosierny.

Niekoniecznie- ale nie widziałem z bliska to mogę się mylić.

Superbiki mają b.mocną ramę- nawet ścięcie amortyzatorów czasami wytrzymają, ale wszystko zależy jak moto upadło...

Musieli pewnie wie jak było...dlatego odradza...Pozdr. J-999 N.

Trza looknąć na górne półki. Jak szlifował na torze powinny być ślady od żwirku. Malutkie kropeczki, ale widoczne. Nie każdemu chce się to poprawiać :roll:

Trza looknąć na górne półki. Jak szlifował na torze powinny być ślady od żwirku. Malutkie kropeczki, ale widoczne. Nie każdemu chce się to poprawiać :roll:

Nie ma sensu nawet go oglądać, moto miało dzwona a nie nurka do mięciutkiego żwiru... Jeszcze raz odradzam, a przynajmniej nie za takie pieniądze.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.