Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Gość

Fajne body w dobrej cenie ;)

Polecane posty

Aby to tylko nie były te chińskie plastiki- od stania na słońcu się łamą...znajomy kupił do gsxr-a, ale gówniany motocykl to lepszych abs nie potrzeba...

Pozdr. J-999.

Dokładnie jak Jasiu mówi - te plastiki są robione z butelek po mineralnej, przy montażu można je złamać siłą woli :lol:

Mam prośbę. Jeśli ktoś mial styczność z kompletami plastyków takich jak prezentuje Fala. Interesują mnie opinie, może się zdarzyć,że będę musiał skorzystać z takich. Czy jest sens??? Ważne! Napiszcie proszę co wiecie....

Te chińskie to mniej więcej z 20 metrów jeszcze nieźle wyglądają, a jak przyjrzeć się bliżej to kicha totalna, ja rozumiem recykling, ale kuźwa niech to robią porządnie- nawet spasowanie i profilowanie kurde jest ciulowe...

Franz, lepiej dopasuj to co Ci potrzeba z rożnych ebayów, czy podklej i dobrego gościa od plastików i pomaluj-dużo lepiej będzie wyglądać, albo zamów carbonowe- wiem, że drogo, ale kuczę nie robisz chyba 1198 S na handel, a pod się...

Pozdr. J-999

Gościu chyba jest przedstawicielem niemieckiej firmy Ricamb-Weissi http://www.ricambiweiss.de/, która robi plastiki do motocykli.

Kupowałem u nich (w Niemczech) siedzenie do Wdowy- http://picasaweb.google.com/franekfilm/ ... 1983230242

Solidnie wykonane, żadne tam butelki po coli, z których chińskie rączki wykonują origami :crazy:

Boa    0

Ooo fajnie, że Frano o tym wspominasz. Też to chcę zanabyć (Kaśki nie ciągnie do jazdy, więc co se będę żałował- zrobię 600SL :lol: ). 79ojro to świetna cena :)

Do tego dwa placki : http://picasaweb.google.com/franekfilm/ ... 0517883218 i gotowe :mrgreen:

Aha. Wzmocniłem konstrukcję poprzez wlaminowanie :crazy: od spodu aluminiowej poprzeczki plus dodatkowej warstwy maty- takiej jak do jachtów. Całość stała się mniej wiotka i gotowa na transport bagażu :idea:

Boa    0

Tak tak, widziałem ofertę z "naleśnikami" +5ojro.

Mam od nich pług i jest super.Jeśli zapytacie to dostaniecie zewnętrzny żelkot innego koloru i wbrew temu co mówią są w stanie załatwić zestawy mocujące,trzeba zmobilizować :D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.