klekot999 29 Napisano Marzec 29, 2010 Jako, że wywodzę się ze środowiska, któremu sztachety nie są obce, a wręcz przeciwnie, proponuję orczyk, bo jak wszystkim wiadomo- nazwa wywodzi się od orania, a orką czasami potocznie zwie się dymanie,które jak ulał pasuje do czynności posuwisto-zwrotnych związanych z odpalaniem Ducata na słabej baterii... Że też mi się teraz wszystko z tym kojarzy...idę sobie walnąć lufę...wtajemniczeni wiedzą o co chodzi... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 29, 2010 Tylko 2 a na stopke naciągnąć jeszcze dresy.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Marzec 29, 2010 Lepszego smaku nabrałaby porządna kur*wska szpilka.........czerwona!!! Przywieź, to zrobimy testa w garażu 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Marzec 29, 2010 Franek! Odpadlem, upadlem, umarlem :lol: Chyba niegdy nie przestane byc czujny, gdy cos piszesz, hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 29, 2010 Franek! Odpadlem, upadlem, umarlem :lol: Chyba niegdy nie przestane byc czujny, gdy cos piszesz, hahahaha Szef ty nie UUU tylko zegarka szukaj. O jakby tak zwykły zegarek potraktować stopką 999......zmieni image???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Marzec 29, 2010 Po przeczytaniu postów wyżej postanowiłem co następuje: - Wariant drugi (but Ducati) nazwałem roboczo "sportowy"- obuwie odpowiednie, koncepcja z dresem jak najbardziej słuszna. Dziękuję kolego Franz :idea: - Wariant trzeci (szpilka) dostał roboczą nazwę "kur...ski". To dzięki koleżance Kindze- sugestia czerwonej szpilki i koledze Klekotowi- dy...nie podczas prób odpalenia motocykla zakończone niepowodzeniem, zwanym potocznie "wydy..niem". Dziękuję :idea: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Marzec 29, 2010 Nr. tel O-700-999-999-S. Abonent czasowo niedostępny :? :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Marzec 29, 2010 Abonent czasowo niedostępny :? :lol: Pewnie mu padła bateria :crazy: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingRider 0 Napisano Marzec 29, 2010 Lepszego smaku nabrałaby porządna kur*wska szpilka.........czerwona!!! Przywieź, to zrobimy testa w garażu 8-) Szybciej będzie jak wyśle siódemką :idea: Tylko podaj adres! Sportowo-kur..ski ciekawe i interesujące zespolenie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geni 0 Napisano Marzec 30, 2010 W TiVi "zawsze prawda i tylko prawda przez całą dobę i okrągły rok" powiedzą niedługo, że z nieznanych przyczyn posiadacze czerwonych motocykli o bliżej nieznanej w społeczeństwie nazwie wykupują najnowszą kolekcję letniego, damskiego obuwia :lol: . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Marzec 30, 2010 Królowa Garażu została dziś Królową Serwisów :lol: . Jedno ją usprawiedliwia- upodobniła się do właściciela- też nie trzyma masy :crazy: . Ale postanowiłem, że Primadonna będzie pierwszą babą, która- mimo tego, że mnie kilka razy nieźle wkurzyła- zostanie ze mną na dłużej :idea: Na koniec dnia fajny temat- wracając od Musiela i Miśka ( po raz kolejny dzięki Panowie), dojeżdżam do jakiegoś motocyklisty. Zrównuję się z nim, patrzę na motong i :shock: :shock: :shock: - Dziewiątki :!: Zatrzymujemy się, gadka- kolega kupił dwa dni temu, bo jak stwierdził- Japonia go znudziła :lol: . Pogadaliśmy, zaprosiłem na forum a na koniec pamiątkowa fotka: P.S. Musiel- wybacz, ale nie mogłem Cię nie polecić koledze. :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Marzec 30, 2010 franek - robisz sobie wrogow - musieli wyraznie powiedzial - zadnych wiecej 9tek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Marzec 30, 2010 dojeżdżam do jakiegoś motocyklisty. Zrównuję się z nim, patrzę na motong i :shock: :shock: :shock: - Dziewiątki :!: Japierdole - to już jakaś plaga w Wawce :lol: :lol: :lol: Spoko - jak by co będziemy ją też nakłaniać do współpracy. franek - robisz sobie wrogow - musieli wyraznie powiedzial - zadnych wiecej 9tek Przez Twoje moto strasznie zatęskniłem za moją niunią, muszę przyspieszyć prace... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Marzec 30, 2010 Nie dziwię się... dla mnie ta linia Ducati jest najpiękniejsza... No jeszcze klasyki są cudne, ale 916 żondzi :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Marzec 30, 2010 Nie dziwię się... dla mnie ta linia Ducati jest najpiękniejsza...No jeszcze klasyki są cudne, ale 916 żondzi :mrgreen: Żądli? Czy Rządzi? ;-) Szkoda, że tak trudno ładną sztukę kupić najlepiej - 998. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Marzec 30, 2010 franek - robisz sobie wrogow - musieli wyraznie powiedzial - zadnych wiecej 9tek Ale kiedy moja wróciła do niego niczym bumerang zrezygnowany dodał, że musi znaleźć jakiś patent na te parchy :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Marzec 30, 2010 Miłość ślepa jest. Patrz taki klekotek zachwala 9tki jak największy cud. A wszystkie na jakie Darek trafił mają jakieś swoje fanaberie. Twój w piątek tak z niczego "check engine" sobie zaświecił i komputerem trzeba go było postraszyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Marzec 31, 2010 Rafi ja zachwalam każdego Superbikowego Ducata i tyle, a 999 podoba mi się, bo można nim normalnie po ulicach jeździć, a 1098 i next generation to tylko na 2 motocykl- do szaleństw ,lub na tor...do normalnej exploatacji delikatnie mówiąc średnio się nadaje...wczoraj usiadłem na 1098 żółte ma sprężynę z tyłu skręconą o 1 cm i wogóle się podemną nie ugiął, no a ja te 69 kg ważę...a ten tylny zadylek to chyba ironicznie wstawili, albo na sztukię, żeby homologację przeszedł na 2 osoby...Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
geni 0 Napisano Marzec 31, 2010 I przeszedł, ale tylko dlatego, że nie ma chyba wystandaryzowanego rozmiaru tyłka. :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Marzec 31, 2010 To chyba zydelka w RSV4 nie widzieliście!!! Ten w 10tce to wręcz kanapa przy nim :-) Janku a ty też masz takie jazdy z elektroniką w 9kach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Marzec 31, 2010 Rafi odnośnie zadylków RSV czy 1098 tobym z Tobą polemizował, ponieważ brat miał RSV-kę i córka z nim jeździła, a na 1098 to tylko pojechała 60 km w 1 stronę a wracała na 999. Mój 999 to wogóle historia...kupiłem go z aukcji amerykańskiej- na zdjęciach wyglądało wsio OK. kluczyk w stacyjce, nie miał zbiornika i wydechu, no tam parę owiewek też brakowało. Jak przyszedł na miejsce- to maxymalne wkur... było, że aż powiadomilim Federalnych w USA - dealera ( bo tam był kupowany), ukarali, handełe mu zamknęli, niestety ja zostałem z motocyklem bez: komputera, uszkodzony zegar( a był dobry na zdjęciach) i bez kluczyka..., czyli Janek jazda tera, kupiłem komputer z zegarem i kluczyk, sie kur...a okazało, że wsio może byłoby OK, ale ECU uszkodzony- nie wyświetlał przebiegu i szybkości, ale normalnie kręciał, wyświetlał się oczywiście komunikat błędu. Teraz znów kupiłem ECU, i dziś Rysiek miał wysłać na przegranie i zobaczymuy jak będzie działać..., ale ja tam i tak bym dał se radę, bo mam fajny dokładny licznik do 300km/h taki jak te "rowerowe", a żółta kontrol mnie nie rusza...moto pali i jeździ normalnie, oczywiście po każdym wpięciu i wypięciu ECU należy resetować TPS, i niedługo już będziem same resetować aha. Baterię mam Yuasy 12 coś tam, M-line nie polecam... Rysiek ma 999 od paru lat i nigdy nie miał żadnych problemów z paleniem czy cóś... Myślę że Franków sprzęt jest do ogarnięcia tylko trza podejść szczegółowo do problemu, a tu kuczę jeździć się chce... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Marzec 31, 2010 U mnie wszystkie problemy były z powodu głupiej klemy. Wow, jak taki rym wyszedł to dalej w ten deseń jedziemy :idea: : -Aku wymieniony, (czarny nie czerwony). Nowy był lecz trefny- ciekły mu aniony. Wydech poprawiony, dudni jak szalony. Jadę se przez Wawkę, patrzą się lachony. Świat jest odmieniony. Jestem jak natchniony, w rękach Primadony- mojej nowej żony. :crazy: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Marzec 31, 2010 Weź nie pitol mi tu, Franiu z Ursynowa, bo od Twoich rymów, już mnie boli głowa. Wsiadaj na motonga, podleć na mokotów W miasto znów uderzy dwóch ducato-idio.......... :) a tak na poważnie to ja się dziś nie ruszam bo musze posprzątać ale jakbyś latał to podjedź a chetnie posłucham co zmajstrował Edzio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Marzec 31, 2010 Chłopcze ze szlabanem, z na motonga banem. Nie mów, że nie śmigasz- TY Klekota Panem :idea: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Marzec 31, 2010 Moja droga żona, miała miec wypis ze szpitala po 12, wiec zalozylem ze umyje okna i posprzatam z rana.... a tu zonk - o 9 ja odbieram ze szpitala no i teraz <font color='red'>[desmo]</font> z mopem, odkurzaczem, gabla, itp i doprowadzam mieszkanie do porzadku po 3 dniach Jej nieobecności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach