Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
franek

999 Pierwsze Starcie

Polecane posty

Jako, że wywodzę się ze środowiska, któremu sztachety nie są obce, a wręcz przeciwnie, proponuję orczyk, bo jak wszystkim wiadomo- nazwa wywodzi się od orania, a orką czasami potocznie zwie się dymanie,które jak ulał pasuje do czynności posuwisto-zwrotnych związanych z odpalaniem Ducata na słabej baterii...

Że też mi się teraz wszystko z tym kojarzy...idę sobie walnąć lufę...wtajemniczeni wiedzą o co chodzi...

Pozdr. J-999

Lepszego smaku nabrałaby porządna kur*wska szpilka.........czerwona!!!

Przywieź, to zrobimy testa w garażu 8-)

Franek! Odpadlem, upadlem, umarlem :lol:

Chyba niegdy nie przestane byc czujny, gdy cos piszesz, hahahaha

Franek! Odpadlem, upadlem, umarlem :lol:

Chyba niegdy nie przestane byc czujny, gdy cos piszesz, hahahaha

Szef ty nie UUU tylko zegarka szukaj. O jakby tak zwykły zegarek potraktować stopką 999......zmieni image????

Po przeczytaniu postów wyżej postanowiłem co następuje:

- Wariant drugi (but Ducati) nazwałem roboczo "sportowy"- obuwie odpowiednie, koncepcja z dresem jak najbardziej słuszna. Dziękuję kolego Franz :idea:

- Wariant trzeci (szpilka) dostał roboczą nazwę "kur...ski". To dzięki koleżance Kindze- sugestia czerwonej szpilki i koledze Klekotowi- dy...nie podczas prób odpalenia motocykla zakończone niepowodzeniem, zwanym potocznie "wydy..niem". Dziękuję :idea:

Boa    0
Nr. tel O-700-999-999-S.

Abonent czasowo niedostępny :? :lol:

Lepszego smaku nabrałaby porządna kur*wska szpilka.........czerwona!!!

Przywieź, to zrobimy testa w garażu 8-)

Szybciej będzie jak wyśle siódemką :idea: Tylko podaj adres!

Sportowo-kur..ski ciekawe i interesujące zespolenie!

post-51-1366036006,6875_thumb.gif

W TiVi "zawsze prawda i tylko prawda przez całą dobę i okrągły rok" powiedzą niedługo, że z nieznanych przyczyn posiadacze czerwonych motocykli o bliżej nieznanej w społeczeństwie nazwie wykupują najnowszą kolekcję letniego, damskiego obuwia :lol: .

Królowa Garażu została dziś Królową Serwisów :lol: .

Jedno ją usprawiedliwia- upodobniła się do właściciela- też nie trzyma masy :crazy: . Ale postanowiłem, że Primadonna będzie pierwszą babą, która- mimo tego, że mnie kilka razy nieźle wkurzyła- zostanie ze mną na dłużej :idea:

Na koniec dnia fajny temat- wracając od Musiela i Miśka ( po raz kolejny dzięki Panowie), dojeżdżam do jakiegoś motocyklisty. Zrównuję się z nim, patrzę na motong i :shock: :shock: :shock: - Dziewiątki :!: Zatrzymujemy się, gadka- kolega kupił dwa dni temu, bo jak stwierdził- Japonia go znudziła :lol: . Pogadaliśmy, zaprosiłem na forum a na koniec pamiątkowa fotka:post-48-1366036006,7213_thumb.jpg

P.S. Musiel- wybacz, ale nie mogłem Cię nie polecić koledze. :mrgreen:

franek - robisz sobie wrogow - musieli wyraznie powiedzial - zadnych wiecej 9tek

dojeżdżam do jakiegoś motocyklisty. Zrównuję się z nim, patrzę na motong i :shock: :shock: :shock: - Dziewiątki :!:

Japierdole - to już jakaś plaga w Wawce :lol: :lol: :lol:

Spoko - jak by co będziemy ją też nakłaniać do współpracy.

franek - robisz sobie wrogow - musieli wyraznie powiedzial - zadnych wiecej 9tek

Przez Twoje moto strasznie zatęskniłem za moją niunią, muszę przyspieszyć prace... :P

Boa    0

Nie dziwię się... dla mnie ta linia Ducati jest najpiękniejsza...

No jeszcze klasyki są cudne, ale 916 żondzi :mrgreen:

Nie dziwię się... dla mnie ta linia Ducati jest najpiękniejsza...

No jeszcze klasyki są cudne, ale 916 żondzi :mrgreen:

Żądli? Czy Rządzi? ;-)

Szkoda, że tak trudno ładną sztukę kupić najlepiej - 998.

Ale kiedy moja wróciła do niego niczym bumerang zrezygnowany dodał, że musi znaleźć jakiś patent na te parchy :mrgreen:

Miłość ślepa jest. Patrz taki klekotek zachwala 9tki jak największy cud.

A wszystkie na jakie Darek trafił mają jakieś swoje fanaberie.

Twój w piątek tak z niczego "check engine" sobie zaświecił i komputerem trzeba go było postraszyć.

Rafi ja zachwalam każdego Superbikowego Ducata i tyle, a 999 podoba mi się, bo można nim normalnie po ulicach jeździć, a 1098 i next generation to tylko na 2 motocykl- do szaleństw ,lub na tor...do normalnej exploatacji delikatnie mówiąc średnio się nadaje...wczoraj usiadłem na 1098 żółte ma sprężynę z tyłu skręconą o 1 cm i wogóle się podemną nie ugiął, no a ja te 69 kg ważę...a ten tylny zadylek to chyba ironicznie wstawili, albo na sztukię, żeby homologację przeszedł na 2 osoby...Pozdr. J-999

I przeszedł, ale tylko dlatego, że nie ma chyba wystandaryzowanego rozmiaru tyłka. :lol:

To chyba zydelka w RSV4 nie widzieliście!!! Ten w 10tce to wręcz kanapa przy nim :-)

Janku a ty też masz takie jazdy z elektroniką w 9kach?

Rafi odnośnie zadylków RSV czy 1098 tobym z Tobą polemizował, ponieważ brat miał RSV-kę i córka z nim jeździła, a na 1098 to tylko pojechała 60 km w 1 stronę a wracała na 999.

Mój 999 to wogóle historia...kupiłem go z aukcji amerykańskiej- na zdjęciach wyglądało wsio OK. kluczyk w stacyjce, nie miał zbiornika i wydechu, no tam parę owiewek też brakowało.

Jak przyszedł na miejsce- to maxymalne wkur... było, że aż powiadomilim Federalnych w USA - dealera ( bo tam był kupowany), ukarali, handełe mu zamknęli, niestety ja zostałem z motocyklem bez: komputera, uszkodzony zegar( a był dobry na zdjęciach) i bez kluczyka..., czyli Janek jazda tera, kupiłem komputer z zegarem i kluczyk, sie kur...a okazało, że wsio może byłoby OK, ale ECU uszkodzony- nie wyświetlał przebiegu i szybkości, ale normalnie kręciał, wyświetlał się oczywiście komunikat błędu.

Teraz znów kupiłem ECU, i dziś Rysiek miał wysłać na przegranie i zobaczymuy jak będzie działać..., ale ja tam i tak bym dał se radę, bo mam fajny dokładny licznik do 300km/h taki jak te "rowerowe", a żółta kontrol mnie nie rusza...moto pali i jeździ normalnie, oczywiście po każdym wpięciu i wypięciu ECU należy resetować TPS, i niedługo już będziem same resetować aha.

Baterię mam Yuasy 12 coś tam, M-line nie polecam...

Rysiek ma 999 od paru lat i nigdy nie miał żadnych problemów z paleniem czy cóś...

Myślę że Franków sprzęt jest do ogarnięcia tylko trza podejść szczegółowo do problemu, a tu kuczę jeździć się chce...

Pozdr. J-999

U mnie wszystkie problemy były z powodu głupiej klemy. Wow, jak taki rym wyszedł to dalej w ten deseń jedziemy :idea: :

-Aku wymieniony, (czarny nie czerwony). Nowy był lecz trefny- ciekły mu aniony.

Wydech poprawiony, dudni jak szalony. Jadę se przez Wawkę, patrzą się lachony.

Świat jest odmieniony. Jestem jak natchniony, w rękach Primadony- mojej nowej żony.

:crazy:

Weź nie pitol mi tu, Franiu z Ursynowa,

bo od Twoich rymów, już mnie boli głowa.

Wsiadaj na motonga, podleć na mokotów

W miasto znów uderzy dwóch ducato-idio.......... :)

a tak na poważnie to ja się dziś nie ruszam bo musze posprzątać ale jakbyś latał to podjedź a chetnie posłucham co zmajstrował Edzio

Chłopcze ze szlabanem, z na motonga banem. Nie mów, że nie śmigasz- TY Klekota Panem :idea:

Moja droga żona, miała miec wypis ze szpitala po 12, wiec zalozylem ze umyje okna i posprzatam z rana.... a tu zonk - o 9 ja odbieram ze szpitala

no i teraz <font color='red'>[desmo]</font> z mopem, odkurzaczem, gabla, itp i doprowadzam mieszkanie do porzadku po 3 dniach Jej nieobecności

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.