lkrencik 0 Napisano Marzec 31, 2010 Aloha Z racji tego ze w czasie wczorajszego smiganka z Frankiem momentami troszke brakowało mi światła (mam taka leciutką wadę wzroku co sie zwie zaćma wrodzona, jedno oko juz po tuningu drugie czeka) postanowiłem wykorzystac dobbrodziejstwo posiadania soczewki w lampie mijania. W domu lezalo kilka przetwornic, dokupilem zarnik H3 i tak na szybko wrzucilem xenon w dukata :D Wszystkie kabelki bedą pociągniete w materiałowym czarnym peszlu tylko potrzebuje troche wiecej czasu wieczorem zobacze co dal ten tuning :D jakosc zdjec bardzo marna bo taki aparat w telefonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 31, 2010 Xenon- korzystałem, polecam. W nocy inna jazda, lepsza wygodniejsza, a co najważniejsze BEZPIECZNIEJSZA! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Marzec 31, 2010 wlasnie przed chwila wrocilem z regulowania wysokosci swiatla w samochodzie jest duza roznica w widocznosci, ale przy moto?? po prostu megakurwarozpierdol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 31, 2010 Ująłeś to...........dogłębnie, wręcz nieziemskobandyckodukatowodiabelniedobrze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Marzec 31, 2010 Witaj Też od jakiegoś czasu zastanawiam sie nad zmianą oświetlenia. Podrzuć prosze ściągawkę dla "leszcza" aby przejść na jaśniejszą stronę mocy :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Marzec 31, 2010 megakurwarozpierdol Przekonałeś mnie :D W piątek działamy, tylko czy Primadonna to zniesie :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnyrafal 0 Napisano Marzec 31, 2010 No to jak wam pały pozabierają dowodziki to przeprosicie szybciutko stare lampeczki :)ale zmieniajcie zmieniajcie :).Grunt to mieć zajęcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Marzec 31, 2010 WitajTeż od jakiegoś czasu zastanawiam sie nad zmianą oświetlenia. Podrzuć prosze ściągawkę dla "leszcza" aby przejść na jaśniejszą stronę mocy :mrgreen: Namow franka coby wziął aparat albo kamere to zrobimy tutoriala :D w piatek atakujemy jego 999 Przekonałeś mnie W piątek działamy, tylko czy Primadonna to zniesie da radę dzifffka :D No to jak wam pały pozabierają dowodziki to przeprosicie szybciutko stare lampeczki :)ale zmieniajcie zmieniajcie :).Grunt to mieć zajęcie samochodem latam od kilku lat i nigdy nie mialem problemu ze swiatłami a w motongu?? Może się mylę, ale w motocyklach w ktorych jest oferowany xenon nie ma samopoziomowania ani spryskiwaczy... Grunt to ustawic tak coby nie swiecilo po drzewach tylko max 1,2m nad drogą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnyrafal 0 Napisano Marzec 31, 2010 W zeszłym roku pały zaczęły za to scigać . Może nie wszyscy ale kumplowi kazali wymieniac na drodze albo zabierają dowód . Może służbiści jacys ale co fakt to fakt . To jest tak jak z akcją oklejane szyby na ciemno i dodatkowe oswietlenie disco bryk . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 31, 2010 No to jak wam pały pozabierają dowodziki to przeprosicie szybciutko stare lampeczki :)ale zmieniajcie zmieniajcie :).Grunt to mieć zajęcie I za 120Db na wydechu i za brak błotnika i za sprzęgło bez osłony i za niehomologowane kierunkowskazy i za brak zegarów i za łańcuch bez osłony i za brak pewnie kilku innych zeczy a za coś czego byc nie powinno. Bez przesady. Jak ktoś chce to niech oryginalnym, fabrycznym jeździ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Marzec 31, 2010 W zeszłym roku pały zaczęły za to scigać .Może nie wszyscy ale kumplowi kazali wymieniac na drodze albo zabierają dowód . Może służbiści jacys ale co fakt to fakt . To jest tak jak z akcją oklejane szyby na ciemno i dodatkowe oswietlenie disco bryk . Napisze tak - co kraj to obyczaj U nas w Wwa tez swego czasu była akcja szyby i za to w samochodzie żony z 5 razy dowod wyjechal, ale opstatnio od jakiegos roku juz sie to uspokoilo i przy kontrolach ani razu w zeszlym, roku nie mierzyli mi szyb Za swiatła mają niby ścigać, ale pomimo licznych kntroli ani razu nie było złego słowa na ich temat głośny wydech?? raz dowod mi za to wyjechal w poprzednim samochodzie także roznie może być poza tym jak zabiorą dowod przy następnej kontroli i prosbie o dowod usmiechasz sie i pytasz "a oddaliście"?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach