MINI-MAN 1 Napisano Kwiecień 8, 2010 Pirelli diablo rosso corsa za 1200pln. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Kwiecień 9, 2010 Opony mogę mieć różne(a konkretnie to mój kolega do którego podaję telefon kontaktowy) wszystkie rozmiary w SUPER CENACH jak ktoś jakieś potrzebuje to niech w tej sprawie dzwoni do Czarka 601242145 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Kwiecień 16, 2010 daj znać na priv jakie to ceny i czy rozmiarówki do naszych sprzętów "Parówków":) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Kwiecień 16, 2010 Arturo - do parówki jak najbardziej będzie rozmiarówka. Tak na marginesie - srebrne "kubeczki" RIZOMA zalegają dla Ciebie, wpadnij kiedyś może, może być nawet trampkiem - kubeczków nie sprzedam ale przynajmniej kolejnego rundala tym zajebiaszczym sprzętem może zaliczę :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Archie 0 Napisano Kwiecień 18, 2010 Hej Darku, wyjeżdzam na tydzień. Kiedy wrócę podjadę na 200 % i to czerwonką co by kubeczki i płyny w Parówce pamieniać! przepraszam ale miałem wariactwo w pracy, gdybyście lokalizację zmienili , daj znać proszę!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach