Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
martini

Prosze o kilka rad, na co zwrócić szczególną uwagę kupując M

Polecane posty

Witam, już od niespełna 4 miesięcy mam prawko na motocykl. Pozwolenie od Prezydenta Miasta Stołecznego Warszawa mam, więc na co czekać? Na wiosnę! już się zbliża, a ja już kolejny miesiać przeglądam oferty na allegro. Kask już wybrałem-HJC RPHA, mam nadzieję, że dobry wybór. Wiele o nim czytałem i jest w przystępnej cenie.

Czas na rozglądanie się w okolicy Warszawy nad monsterami. Szczerze? To nigdy nie usiadłem na monsterze, pare razy widziałem S4 przy biurowcu i fartem spotkałem kierowcę, który parę słów o swoim motocyklu mi powiedział. Niestety boję się trefnego towaru, nie znamsię na włoszczyźnie i z pewnością będę Was męczył pytaniami lub prosił o sugestie. Z góry wybaczcie.

Odnalazłem jednego monsterka, z wyglądu całkiem nieźle, jedynie małe dziury w siedzeniu, a tak po za tym chyba nic. No oprócz rur wydechowych, które są pomalowane na czarno -.-. Poślizg? Stłuczka? Widzimisie właściciela? Nie wiem, ale to sprawdzę z waszą pomocą.

Na pierwszy odstrzał http://otomoto.pl/ducati-monster-600-M3399790.html . Napisałem do gościa, żeby podesłał mi parę, nowszych zdjęć i wtedy zadecyduję z tatą czy pojechać.

Tu następuję mały problem, bo nie jeździłem na ducati i nie wiem jak prawidłowo powininen działać silnik. Osoby chętne na małą pomoc młodemu kierowcy proszone są o PW! :))

P.S. Liczę na WAS!

jak widać temat już istnieje :evil:

przeniesione

magda

Przed katastrofą ocalony. Szkoda, już wyobrażałem sobie jak go dosiadam. Motomaniax w Pruszkowie, więc z pewnością się do nich wybiorę po parę, a może nawet paręnaście rad. Na allegro coś mało jest z W-wy monsterów ;(

Kilka ciekawych aukcji widziałem w Krakowie, na szczęście siostra tam przebywa, to wpadnę na parę nocy, a kazdego dnia będę oglądał motocykle. Już czas. Jeszcze raz dzięki!

Witam wszystkich. Noszę się z zamiarem kupienia Monster-a 600 najprawdopodobniej bo w cenie na którą mogę sobie pozwolić raczej nie znajdę 620(około 7000tys.). Miałbym do was pytanie na co szczególnie zwrócić uwagę przy oględzinach? Są jakieś punkty newralgiczne, które są inne niż przy innych motocyklach? Biorę ze sobą mechanika i będę jechać najprawdopodobniej jak tylko się cieplej zrobi za Opole do biestrzennik oglądać jedna sztukę (http://otomoto.pl/ducati-monster-600-ra ... 16305.html). Miałby może ktoś z forumowiczów wolną chwilę w weekend podskoczyć z nami i pomóc jakimiś radami przy oględzinach?

co to ma być ??

powitanie ? - to do Powitalni !

ogłoszenie znalezione ? - też mamy taki dział

na co zwrócić ?? - też jest

i SZUKAJKA też jest

chińskie ostrzeżenie :evil:

Regulamin się kłania...

magda

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.