Frencci 5 Napisano Kwiecień 20, 2010 Znajomy, ktory nie zbyt bogatych doswiadczen z motocyklami kupil 848 po szlifie. Potrzebne sa: - srubki sluzace do przykrecania lusterek - centrala nakretka- znajdujaca sie w gornej polce- sluzaca do skrecania glowki ramy - opona na tyl ( nowa lub w bdb stanie) Metzeler Sportec M-1. Zdaje sie, ze powinna byc '180.' To tak na szybko. Poprosze o ew. info. Pzdr,J Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Kwiecień 20, 2010 180/55ZR17 Sportec M1 - mogę mieć w 24 godziny. O cenie wolałbym na PW informować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Kwiecień 20, 2010 Prezesso, Rysiek pewnie ma, ale nie sprzeda, bo sami kupujem różne klamory do Ducatów, np ECU mamy chyba z 6, albo 9 sztuk...wszystkie oczywiście potrzebne...Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 Prezesso, Rysiek pewnie ma, ale nie sprzeda, bo sami kupujem różne klamory do Ducatów, np ECU mamy chyba z 6, albo 9 sztuk...wszystkie oczywiście potrzebne...Pozdr. J-999 Ada848 też na bank wszystko ma, ale nie sprzeda, bo też potrzebuje :lol: :lol: :lol: Sorry Janek, ale trochę bez sensu takie pisane postów, no chyba, że Prezes miał się doszukać w nim drugiego dna. Tak czy inaczej proszę o skasowanie mojego OT :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Kwiecień 22, 2010 Centralna nakrętka - nowa kosztuje 210zł, ja sprzedam za 150zł, prawie nówka fabryczna. Jak mam śrubki do lusterek to dołożę w cenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Kwiecień 23, 2010 Ok, wyslalem info. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach