Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Frencci

Pare klamotow do 848

Polecane posty

Znajomy, ktory nie zbyt bogatych doswiadczen z motocyklami kupil 848 po szlifie. Potrzebne sa:

- srubki sluzace do przykrecania lusterek

- centrala nakretka- znajdujaca sie w gornej polce- sluzaca do skrecania glowki ramy

- opona na tyl ( nowa lub w bdb stanie) Metzeler Sportec M-1. Zdaje sie, ze powinna byc '180.'

To tak na szybko. Poprosze o ew. info.

Pzdr,J

180/55ZR17 Sportec M1 - mogę mieć w 24 godziny.

O cenie wolałbym na PW informować

Prezesso, Rysiek pewnie ma, ale nie sprzeda, bo sami kupujem różne klamory do Ducatów, np ECU mamy chyba z 6, albo 9 sztuk...wszystkie oczywiście potrzebne...Pozdr. J-999

Boa    0
Prezesso, Rysiek pewnie ma, ale nie sprzeda, bo sami kupujem różne klamory do Ducatów, np ECU mamy chyba z 6, albo 9 sztuk...wszystkie oczywiście potrzebne...Pozdr. J-999

Ada848 też na bank wszystko ma, ale nie sprzeda, bo też potrzebuje :lol: :lol: :lol:

Sorry Janek, ale trochę bez sensu takie pisane postów, no chyba, że Prezes miał się doszukać w nim drugiego dna.

Tak czy inaczej proszę o skasowanie mojego OT :mrgreen:

Centralna nakrętka - nowa kosztuje 210zł, ja sprzedam za 150zł, prawie nówka fabryczna. Jak mam śrubki do lusterek to dołożę w cenie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.