MINI-MAN 1 Napisano Kwiecień 20, 2010 jak w temacie jestem zainteresowany pokrywami na paski rizomy do DSa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
63waldi 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 witaj, MOTOMANIAX /http://www.sklep.motomaniax.pl/index.html/ Darek Musielak polecam super kontakt i szybka realizacja ..... fajne zabawki tam mają do DUCATI pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 Darek Musielak... ...Darek Musielak... Hmmm... Motomaniax... Motomaniax :?: :idea: Coś mi to mówi :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Kwiecień 21, 2010 No faktycznie ... :shock: znalazłem są bajecznie piękne i niestety nie tanie :cry: ale coś mi mówi, że się bez nich nie obejdzie..... Chciałem się spotkać z Darkiem jakoś w najbliższym czasie ale widzę, że to może skończyć się źle dla mojego budzetu domowego :lol: Chyba muszę wyprać trochę gotówki :idea: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach