Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
rafi-r

Dwie Piękności na sprzedaż

Polecane posty

Mam od ręki dwie piękne sztuki rodem ze stajni Bimota.

1. Bimota DB6R Special Edition na lagach Ohlins'a. Perłowa biel, czarna rama, złota kierownica i frezowane klamki takie jak w DB7

cena 19300 Euro + VAT z dostawa do domu.

post-24-1366036050,2426_thumb.jpg

post-24-1366036050,3059_thumb.jpg

post-24-1366036050,3714_thumb.jpg

2. Bimota DB7 Perłowa biała, czarna rama, używana, przejechane 1200km nigdy nie widziała deszczu!!!

cena 20340 Euro + VAT z dostawą do domu

post-24-1366036050,4322_thumb.jpg

post-24-1366036050,5493_thumb.jpg

Dodatki: tylny amortyzator Ohlins, sprzęgło antyhoppingowe TSS, power commander + układ wydechowy

Cena za dodatki 5000 Euro z VAT

Boa    0

Wow.

Nie kupię, ale na foty czekam :)

Tak to mój :-)

A ja z kolei próbuje Kubie, kolesiowi od którego kupiłem 1098 sprzedać DB7 :-)

Musi przecież chłopina mieć porządny sprzęt do jazdy.

Mnie jeszcze nie stać na DB7 czy chociażby DB6 więc proszę wspomóżcie kolegę dam dobrą cenę bo to pierwsze Bimoty, które oferuję więc i cena specjalna :-).

Powiem Wam, że emocje, które mam patrząc na Bimoty to 200% ... powiedzmy emocji nowego posiadacza Ducati, a i te przecież są 100% większe niż Japan usera.

Boa    0
Widziałem foty.

Są niesamowite :!: :!: :!:

Potwierdzam :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Boa    0

Dobre zdjęcia tej "siódemki". Kto robił :?:

Zdjęcia mamy z Bimota Deutschland bo przez nich narazie zamawiamy motocykle. DB7 jest własnością szefa Bimoty w Niemczech, między innymi dlatego warto ją kupić.

Bardzo ładne, ale Ducati wygladem bije je na głowę o reszcie nie wspomne..... troche Ci współczuję Rafi, tą którą masz nie kochasz, a marzysz i kochasz inną, której nie masz. Dobrze,że ja nie mam takiego problemu.......bym zaprzedał dusze diabło, hm...... moze juz to zrobiłem?

Masz rację Franz... niestety.

Wolałbym Bimotę ale cóż może za jakiś czas.

1098 jest też super sprzetem (mażyłem o niej odkąd się pokazała do momentu zobaczenia na żywo DB7) i myślę, że będę z niej zadowolony. Tym bardziej, że jest to moto dla fun, a nie do jazdy, do pracy.

Udało mi się kupić piekną zadbaną sztukę i idzie lato!!!

Ducati rulez.

Bimota ładna ale to nie to samo co ducati. Przypomina coś pomiedzy RC8 a 999

1098 jest też super sprzetem i myślę, że będę z niej zadowolony. Tym bardziej, że jest to moto dla fun, a nie do jazdy, do pracy.

Udało mi się kupić piekną zadbaną sztukę i idzie lato!!!

A mnie sie wydawało że mówiłeś, że odpuszczasz ten sezon

i przekimasz na " motorynce" :mrgreen: , widać jednak ciągnie wilka do lasu. Gratulacje z nowego nabytku! :D

Bimota DB7

Robi wrażenie... Gdybym miał wolną ścianę- powiesiłbym zamiast reprodukcji "Bitwy pod Grunwaldem" :idea:

Na razie w Wawie nie mamy godnego lokum. Ale obiecuję, że jak tylko zaczną przychodzić chociażby sztuki zamówione przez klientów zaproszę Was na prezentację.

Royal - trzeba to na żywo zobaczyc żeby ocenić/docenić.

Gilbert - wiesz, że się nie da :-) A przy okazji wypatruję Twojej rezerwacji na meeting. Obiecałeś pokazać jeszcze Monstera!

Franek - mam to samo. Tyle, że u mnie w biurze już dawno wiszą plakaty z Bimotą. :D

Boa    0

Pytałem o zdjęcia, bo jeśli by mi ktoś pomógł zabrać sprzęt (samochodem) na meeting, to jest szansa na podobne :twisted:

Nie wiem czy wiesz ale odbierając Diavolo jesteś zaproszony do Włoch, zakwaterowany w hotelu/pałacu masz wizytę w fabryce mozliwość jazdy na torze itd. lub odebrać motocykl w kapciach w domu, przywieziemy/wypakujemy.

Dostarczymy nawet kask i kombinezon w wybranym kolorze.

A przy okazji kombinezonu jak już posiądę wymarzoną to uszyję sobie taki.

post-24-1366036051,3458_thumb.jpg

Biało-czerwony!!!

PS na zdjęciu Virginio Ferrari, jeździł też dla Ducati ale to już Janek Wam opowie.

Boa    0

Nie wiem czy wiesz ale odbierając Diavolo jesteś zaproszony do Włoch, zakwaterowany w hotelu/pałacu masz wizytę w fabryce mozliwość jazdy na torze itd. lub odebrać motocykl w kapciach w domu, przywieziemy/wypakujemy.

Co się dziwić :?: Jak płacisz ~60k $ masz to wszystko wliczone. Nic za darmo, sam sobie sponsorujesz :lol: :lol: :lol:

A przy okazji kombinezonu jak już posiądę wymarzoną to uszyję sobie taki.

[attachment=0]03.jpg[/attachment]

Biało-czerwony!!!

PS na zdjęciu Virginio Ferrari, jeździł też dla Ducati ale to już Janek Wam opowie.

A włosy są w komplecie z kombi :?:

Rafii,,teraz to już..musisz..sobie Bimota forum - założyć,..bo tak w rozkroku,...stać jest ciężko...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.