borni 0 Napisano Maj 5, 2010 Witam, czy ktoś może pooglądać zdjęcia sprzętu na ogłoszeniu i podzielić się opinią ? http://www.allegro.pl/item1027360395_du ... _raty.html Oglądaliśmy z kolegą zdjęcia ale do niczego mądrego nie doszliśmy , to znaczy nie znaleźliśmy żadnych poważnych wad, oczywiście wizualnie. Ponadto ktoś może miał doświadczenie z Bikemaster i może coś na temat tej firmy powiedzieć ? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Maj 6, 2010 O tym komisie było trochę na forum motocyklistów. O motongu nic nie powiem oprócz tego, że- jak każdy w tym komisie prezentuje się cudownie- umyty, błyszczący itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zulus 1 Napisano Maj 6, 2010 Witaj. Mogę podjechać i obejrzeć ale dopiero we wtorek lub środę...pisz [email protected] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
63waldi 0 Napisano Maj 6, 2010 witaj, kupiłem u nich dla mojego zięcia S4R z 2006 r i śmiga nim w Poznaniu . Gość zapewniał że jest ok i tak było. Maciej w Poznaniu robił mu przegląd i nie było się do czego przyczepić. Wszystkie papiery i rachunki z przeglądów z UK dostaliśmy. Ale zawsze warto sprawdzić bo mają motocykle wypieszczone.. :lol: pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Maj 6, 2010 Hej, Byłem tam dzisiaj i go oglądałem. Zasadniczo, bardzo ładny stan, dużo elementów z włókna węglowego (chyba wszystkie możliwe). Ma delikatne rysy na lewym kraszpadzie, podnóżku i klamce. Ale naprawdę lekkie, jakby położony na parkingu. Na baku nie widać śladu. Jest za to na baku coś niepokojącego. W dolnej, tylnej części, przed siedzeniem, na łączeniu blach widać ślady silikonu. Może to nic poważnego ale może to być też sposób załatania cieknącego baku... Słyszałem, że w SS i czasem bak na spawach cieknie, nie wiem czy zdarza się to w Monstrach?? Ale poza tym - super motorek. Stan dużo lepszy od ST4 stojącego też u nich i na Allegro :) Jak chcesz, mogę zrobić zdjęcie i Ci podesłać :) pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rafi-r 0 Napisano Maj 6, 2010 Potrafi się rozszczelnić przez podnoszenie go do góry na zawiasie. Zawiasa stawia opór, zbiornik z paliwem swoje waży i łączeniu puszcza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Maj 7, 2010 jeśli puszcza Cie kasa na tego M, to zobacz i tego: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1837954 mi sie bardziej podoba... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach