Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
borni

S4R

Polecane posty

Witam,

czy ktoś może pooglądać zdjęcia sprzętu na ogłoszeniu i podzielić się opinią ?

http://www.allegro.pl/item1027360395_du ... _raty.html

Oglądaliśmy z kolegą zdjęcia ale do niczego mądrego nie doszliśmy , to znaczy nie znaleźliśmy żadnych poważnych wad, oczywiście wizualnie.

Ponadto ktoś może miał doświadczenie z Bikemaster i może coś na temat tej firmy powiedzieć ?

Pozdrawiam

O tym komisie było trochę na forum motocyklistów.

O motongu nic nie powiem oprócz tego, że- jak każdy w tym komisie prezentuje się cudownie- umyty, błyszczący itd.

witaj,

kupiłem u nich dla mojego zięcia S4R z 2006 r i śmiga nim w Poznaniu .

Gość zapewniał że jest ok i tak było. Maciej w Poznaniu robił mu przegląd i nie było się do czego przyczepić.

Wszystkie papiery i rachunki z przeglądów z UK dostaliśmy. Ale zawsze warto sprawdzić bo mają motocykle wypieszczone.. :lol:

pozdrawiam

Hej,

Byłem tam dzisiaj i go oglądałem. Zasadniczo, bardzo ładny stan, dużo elementów z włókna węglowego (chyba wszystkie możliwe). Ma delikatne rysy na lewym kraszpadzie, podnóżku i klamce. Ale naprawdę lekkie, jakby położony na parkingu. Na baku nie widać śladu. Jest za to na baku coś niepokojącego. W dolnej, tylnej części, przed siedzeniem, na łączeniu blach widać ślady silikonu. Może to nic poważnego ale może to być też sposób załatania cieknącego baku... Słyszałem, że w SS i czasem bak na spawach cieknie, nie wiem czy zdarza się to w Monstrach??

Ale poza tym - super motorek. Stan dużo lepszy od ST4 stojącego też u nich i na Allegro :)

Jak chcesz, mogę zrobić zdjęcie i Ci podesłać :)

pzdr

Potrafi się rozszczelnić przez podnoszenie go do góry na zawiasie. Zawiasa stawia opór, zbiornik z paliwem swoje waży i łączeniu puszcza.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.