adam 0 Napisano Maj 28, 2010 fajny śmietnik http://allegro.pl/item1058982354_rodzyn ... ucati.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Maj 29, 2010 Do niedawna stał tylko na mobile.de za ~20tys pln. A miałem możliwość zakupienia go od śp.Olesia za ~12-14tys jeszcze rok z hakiem temu :roll: Śliczna maszyna, ale stanie się nie wypowiadam, bo nie znam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Czerwiec 3, 2010 Pierwszy raz widzę Zółtego SL w kolorze żółtym z białą ramą ? w moich wszystkich katalogach z tego rocznika SL mają ramę w kolorze złoto-magnezowym.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Czerwiec 3, 2010 To sprzet Krokodyla z klubu, byl na nim w Golubiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Czerwiec 3, 2010 Ciekaw jestem czy to oryginalnie malowana na biało rama czy inwencja jednego z poprzednich właścicieli ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Czerwiec 3, 2010 Mini, szukasz czegos kolejnego? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Czerwiec 3, 2010 Szukanie to moja pasja :lol: Chciałem kupić SL lub 851 ale póki co poszukuje Bimoty db ? do 94' ale to nic pilnego jak trafi się coś u Niemca lub Szwajcara to kto wie ?... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach