Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
klaudiusz

Chyba zalałem świece przy odpalaniu ....... ST4s 2002

Polecane posty

Odpalony!!!!!!!!!!!!! Nie wiem o co biega, ale po prostu trzeba dłużej kręcić żeby zapalił a nie 5 sekund ..... nawet pośmigałem, troszke musze nauczyć się ruszać bo inaczej niż w innych sprzętach ale ogólne wrażenia Super, wygodny, fajnie się prowadzi, super hamulce :mrgreen:

No wreszcie!!! Jak ciężko pali może jakieś regulacje mu potrzebne. Może podjedź na wizytę do chłopaków.

I niech się jeździ!!! ;)

fajnie się prowadzi, super hamulce :mrgreen:

czerwona dziwka która fajnie się prowadzi i z hamulcami :lol: ??? a myslałem że dziwka powinna się źle prowadzić i nie mieć żadnych hamulców :)

No wreszcie!!! Jak ciężko pali może jakieś regulacje mu potrzebne. Może podjedź na wizytę do chłopaków.

I niech się jeździ!!! ;)

Taki mam zamiar ....... w Poniedziałek, bo w Weekend uciekam na wieś :mrgreen:

Siema ..... powoli kończą mi się pomysły ..... po trzech tygodniach "walki" ciągle jest problem z odpaleniem ...... instalacja el. sprawdzona, aku nowe, świece nowe, przekaźnik przy rozruszniku wymieniony, kostka przy nim wywalona bo zgniła była ......... kręci, kręci i nic .......... chyba musze go oddać do MOTOMANIAXÓW :mrgreen:

Pomęcz się jeszcze trochę :mrgreen:

Trzeba po kolei wszystkie punkty (wg. manuala) posprawdzać i wykluczyć to co sprawdzone i jest OK.

Teoria i praktyka potrzebna.

Cierpliwy jesteś...

Pogoda zmienia się... czas ucieka. Niezaliczone laski mnożą się w dziesiątki..

TWARDZIEL Z CIEBIE :mrgreen:

Cierpliwy jesteś...

Pogoda zmienia się... czas ucieka. Niezaliczone laski mnożą się w dziesiątki..

TWARDZIEL Z CIEBIE :mrgreen:

Ja już Swoje w Życiu pośmigałem .... pół sezonu mnie nie zbawi ..... od Poniedziałku Motomaniak będzie się z nim męczył i pewnie zrobi to w kilka dni ..... latam cały rok więc loooz :mrgreen:

hahahahahahaaaaa

dawno mnie tu nie było

ale jak w domu

saluti klaudiuszu

gumbej = multistradaa

prawie trzeba tylko przekonać

piąty piąta duca w egk

celyna

klaudio

klaus

mxwulkan

a włśnie nakręcam łysego z poznania i iwonkę jego żonę - oboje r1

Ducat oddany do Motomaniaków :mrgreen: Pogadaliśmy, zlecenie otwarte, lista rzeczy do sprawdzenia jest, dużo rzeczy się ciekawych dowiedziałem, wizyta była samą przyjemnością ..... oby STek odżył :mrgreen:

Imobilajzer wy ..... cięty i podobno wszystko jest OK. Wracam w Niedziele i od Poniedziałku będę testował :mrgreen:

Imobilajzer wy ..... cięty i podobno wszystko jest OK. Wracam w Niedziele i od Poniedziałku będę testował :mrgreen:

Musisz potestować, ale bez immo odpala jak złoto i jak na razie bez zająknięcia - palimy ją codziennie 8-)

Musisz potestować, ale bez immo odpala jak złoto i jak na razie bez zająknięcia - palimy ją codziennie 8-)

Odebrałem, lata jak złoto, pali jak złoto, sprzęgło pięknie chodzi, biegi wchodzą jak w masełko .... odkręciłem letko i już 180 km/h na liczniku .... no Bajka :mrgreen:

Wszystko dzięki Chłopakom z MOTOMANIAX :mrgreen:

Nie ma co liczyć na mnie ........ śmigałem wieloma sprzętami ale to TO JEST <font color='red'>[desmo]</font> TO :mrgreen:

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.