Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Zezowaty

Oddam nerkę za Monstera

Polecane posty

Witam wszystkich, jestem nowym napaleńcem i oddam ostatnie spodnie za Monstera. Znalazłem takie oto ogłoszenie

http://moto.allegro.pl/item1080986088_d ... 600cc.html

ktokolwiek widział ktokolwiek wie proszę o informacje, ewentualnie może ktoś ma ochotę obejrzeć.

Oczywiście jak ktoś z was ma coś na sprzedaż byłbym zainteresowany, jestem jednak ograniczony finansowo do koło 7000 zł.

Z góry dziękuję za pomoc.

Wygląda na pełen oryginał. Tylko ten przebieg... Podejrzanie mały. Akurat w tych modelach nawet przedszkolak "zrobi" wymagany przebieg na liczniku. Po kolorze napędu można wywnioskować, że jest już zupełny szrot = do wymiany.

Moto sporo stało pod gołym niebem - tarcze pordziewiały. To akurat nie problem - parę hamowań i rdzy nie ma. Tu bym akurat się zastanowił nad eketryką, która w Ducati bardzo nie lubi wody, a do tego długotrwałych postojów.

Reasumując - motocykl należy obejrzeć, odpalić, posłuchać, etc. W tym przypadku zalecam zapłacić wprawnemu mechanikowi za oględziny przed zakupem, bo można wtopić w duuuży serwis.

W razie zakupu - tę straszną, wieeelką kupę z tyłu motocykla, na której wisi tablica, należy czym prędzej usunąć ;)

pzdr

Tak ten kawał plastiku jak najbardziej do amputacji. Dzięki za podpowiedź. Postaram się namówić właściciela do przytargania moto do serwisu, w Warszawie jeden z forumowiczów prowadzi tak owy o ile dobrze zrozumiałem.

w Warszawie jeden z forumowiczów prowadzi tak owy o ile dobrze zrozumiałem.

Dobrze zrozumiałeś kolego, także do dzieła! ;)

W W-wie serwis Motomaniax (Musieli, Theodor, Misiek) tak więc kilku forumowiczów.

Tak więc na żywo trzeba sprawdzić jak to mówią organoleptycznie.

Wtedy i tylko wtedy można coś więcej o motocyklu powiedzieć.

Na zdjęciach wszystkie wyglądają ładnie - na żywo ... już inaczej, widać wszystko to co na zdjęciach można ukryć.

No i nie tak łatwo znaleźć monsterka jeśli ma się ograniczony portfel. Do tego stopnia, że zastanawiam się nad kupnem suzuki sv 650 N, tak wiem... wstyd mi za siebie... aleee z drugiej strony to P R A W I E jak monster :D

Co o tym sądzicie?

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M2040939

Pozdrawiam

Był czas, kiedy zaliczyłem swoją pierwszą glebę- na motorynce :mrgreen:

Ja first gleba :mrgreen: na skuterze bodaj w Grecji, wynająłem skuterasa zaprosiłem panienkę... wsiadłem odpaliłem i ku zdziwieniu wszystkich z wypożyczalni :shock: ja pozostałem a skuter dosłownie wyfrunął spode mnie wysooooooko w górę i... opadł z jękiem, dziewczynę straciłem jak i sporo drahm mój ojciec hehe to były elitarne czasy :twisted:

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.