franek 0 Napisano Czerwiec 28, 2010 http://www.allegro.pl/item1098235394_du ... donna.html Nie, nie kupuję skutera :D Coś z kraju Rooneya i Victorii Beckham.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Czerwiec 28, 2010 1198s nie jest z kraju Beckhama i Rooneya ;) No to co to za Triumph Ci po głowie chodzi ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Czerwiec 28, 2010 Ok. Moto z kraju Śliskich Rond, kupowane w kraju Mokrych Rond i przywożone do kraju Dziurawych Rond :idea: Będzie Duka, tylko jeszcze nie wiem czy młodsza 999 czy 1198. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Czerwiec 28, 2010 No to chyba 1198, bo po co Ci kolejna Primadonna...no fakt, ta nowsza ma fajniejszy wahacz i heble ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Czerwiec 28, 2010 Poza tym 999 mi idealnie pasi. A jak się mierzyłem z 1198 to mniej :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Czerwiec 28, 2010 A co z 10 tką? Pominiesz ją całkiem? Czy zbyt powszednia...? :shock: :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Czerwiec 28, 2010 Nie ma, że powszednia. Każdy Duk jest niepowszedni :mrgreen: Jak będzie coś fajnego to czemu nie? Jestem otwarty, niczym sprzęgło w Primadonnie :idea: "Duka nowego, niepowszedniego daj mi dzisiaj..." :crazy: :crazy: :crazy: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Czerwiec 28, 2010 I co - liczysz na to, że kupisz z UK 999 w którym nie będzie odłaził lakier z silnika? Jeszcze takiego nie widziałem.... Nie rozumiem po co sprzedawać sprzęt, który jest przeglądnięty na wszystkie możliwe sposoby (i jest sprawny) tylko po to aby kupić ten sam model w stanie kompletnie niewiadomym :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 I co - liczysz na to, że kupisz z UK 999 w którym nie będzie odłaził lakier z silnika? Jeszcze takiego nie widziałem.... Nie rozumiem po co sprzedawać sprzęt, który jest przeglądnięty na wszystkie możliwe sposoby (i jest sprawny) tylko po to aby kupić ten sam model w stanie kompletnie niewiadomym :roll: ..tu i moze racja. teraz Primadonna jest faktycznie PRIMA! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 A może Franek nie lubi nudy i stagnacji i jak już Primadonna jest zdrowa i w pełni sił to szuka innej z którą może się pobawić w doktora ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 :shock: Franek uzdrowiciel dusz, nie tylko ludzkich, to jest gość :cool: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joe_bar 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 :shock: Franek uzdrowiciel dusz, nie tylko ludzkich, to jest gość :cool: tak, leczy dotykiem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Czerwiec 29, 2010 "Pali na dotyk"- cytat z aukcji. Chyba jasne, że nie jest to zły dotyk :lol: A może Franek nie lubi nudy i stagnacji i jak już Primadonna jest zdrowa i w pełni sił to szuka innej z którą może się pobawić w doktora ;) Dobrze Pan kombinujesz, chociaż z drugiej strony- jak nie sprzedam nie będę rozpaczał. Tak jak wyżej było- sprzęt zdrowy, mam zamiar nakulać km ile się da. A w doktora pobawić się z inną :crazy: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 Moze to jest sposób dla klubu! Franek kupuje, bada, naprawia, doprowadza do idealnego stanu, sprzedaja! Dziekujemy franku! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 Zapomniałeś dodać, że również myje w profesjonalnym zakładzie :D Swoją drogą- kiedy ostatnio zmierzyłem się z austro-włosko-niemiecko-polskimi muchami, błotem i ogólnym brakiem błysku w oku Primadonny stwierdziłem, że mycie motocykla już nigdy nie sprawi mi przyjemności... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach