franek 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 Moja szafa właśnie powiedziała dość- więcej nie pomieści. 6 kurtek, 5 kasków- sam nie wiem, kiedy to wszystko zgromadziłem :crazy: Do rzeczy: (a w zasadzie do kurtek :lol:) nr.1 na liście- kurtka skórzana Ducati firmy Ducati :mrgreen: - nie zrobiona przez chińską dwunastolatkę, a przez dojrzałą włoską matronę, żeby nie powiedzieć Primadonnę. Kupiłem na ebay.de, służyła wiernie mi i Desmo Wdowie: ale kiedy nadszedł czas Primadonny- wisi w szafie. Oddam w ręce klubowicza za 350pln. Kilka słów o kurtce- dwie kieszenie zewnętrzne zapinanie na zamek, dwie wewnętrzne w tym jedna zapinana na zamek, protektory barków, ochraniaczy łokci chwilowo brak ( są kieszenie, ale puste :crazy: - nie pamiętam czy były- bo i tak zawsze jeździłem w zbroi), podpinka dająca +10 do ochrony przed zimnem. Na rękawach, prawej piersi i na plecach napis przypominający użytkownikowi jakiej marki motocyklem jeździ. Oprócz tego na plecach naszywka http://www.duccutters.com/Patch.tpl , zakrywająca ranę ciętą ok. 1 cm, powstałą prawdopodobnie podczas wizyty poprzedniego użytkownika w Kraju Kwitnącej Wiśni. Na ramieniu naszywka upamiętniająca przebycie historycznej drogi nr.66. Można ją bez problemu usunąć. nr.2- kurtka tekstylna Ixon. Kupiona na alledrogo.pl, używana głównie w zimne lub deszczowe dni, niestety mająca jeszcze mniej wspólnego ze sportowym motocyklem co kurtka wyżej. Oprócz tego używana za Wielką Wodą, dopóki nie zastąpiłem jej kurtką z orłem :crazy:. Kurtka na żywym modelu prezentuje się następująco: a na wieszaku tak: Kurtka sama w sobie zawiera +10 do ochrony przed złymi warunkami, dodatkowo posiada podpinkę co zwiększa jej walory o kolejne +10, co niestety nie uchroniło jej przed zimną barwą na dwóch ostatnich zdjęciach :roll: Dwie kieszenie zewnętrzne zapinane na suwak, w podpince kieszeń na komórkę oraz kieszeń na dokumenty. Ochraniacze barków, łokci oraz gąbka dodatkowo ocieplająca plecy. Jako osobnik notorycznie marznący wystawiam tej kurtce opinię celującą. Dodam, że chętnie używam jej w zimie podczas plenerów filmowych, o czym proszę pamiętać podczas ewentualnych negocjacji. Kurtkę wyceniam na złotych 300. Wszystkich chętnych zapraszam do oglądania, przymierzania, macania, wybrzydzania i targowania :!: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 Franku zaklep mi nr 1 do 5 lipca, bo będę miał pensyjkę i wpadnę przymierzyć!! Proszę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Czerwiec 30, 2010 Zaklepane. Ale możesz wpaść wcześniej i jak będzie pasić to zabierać, a kaskę dasz jak będziesz miał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Lipiec 1, 2010 A spodni ze sliderami to ta twoja szafa nie kryje? Kurdre no................. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Lipiec 1, 2010 A ja bym poprosił kamizelkę z paciorkami... :roll: :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Lipiec 1, 2010 A spodni ze sliderami to ta twoja szafa nie kryje? Kurdre no................. Kryje. Dainese - tak na szybko znalazłem fotki :mrgreen: : - klapki nie są w zestawie :!: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
77royal 0 Napisano Lipiec 1, 2010 No to deklaruje ze bede sie w nie jutro wciskał jak tylko znajdziesz dla mnie czas. Zalezy mi na "jutro" bo pojutrze mam zamiar spiłowac te slidery na torze. Bede dzwonił to sie umówimy. Z checia zobacze inne skarby jakie kryje twoja szafa..........Pozdr :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Lipiec 2, 2010 Słabo to widzę, bo dziś od razu po pracy ruszam do Tresnej powinklować z Franzem.. Ale dżwoń, bo jak mi się robota przedłuży to pojadę jutro z rańca :idea: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach