Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
franek

Kurtki- skórzana Ducati, tex Ixon

Polecane posty

Moja szafa właśnie powiedziała dość- więcej nie pomieści. 6 kurtek, 5 kasków- sam nie wiem, kiedy to wszystko zgromadziłem :crazy:

Do rzeczy: (a w zasadzie do kurtek :lol:)

nr.1 na liście- kurtka skórzana Ducati firmy Ducati :mrgreen: - nie zrobiona przez chińską dwunastolatkę, a przez dojrzałą włoską matronę, żeby nie powiedzieć Primadonnę. Kupiłem na ebay.de, służyła wiernie mi i Desmo Wdowie:

post-48-1366036199,388_thumb.jpg

ale kiedy nadszedł czas Primadonny- wisi w szafie. Oddam w ręce klubowicza za 350pln.

Kilka słów o kurtce- dwie kieszenie zewnętrzne zapinanie na zamek, dwie wewnętrzne w tym jedna zapinana na zamek, protektory barków, ochraniaczy łokci chwilowo brak ( są kieszenie, ale puste :crazy: - nie pamiętam czy były- bo i tak zawsze jeździłem w zbroi), podpinka dająca +10 do ochrony przed zimnem. Na rękawach, prawej piersi i na plecach napis przypominający użytkownikowi jakiej marki motocyklem jeździ.

Oprócz tego na plecach naszywka http://www.duccutters.com/Patch.tpl , zakrywająca ranę ciętą ok. 1 cm, powstałą prawdopodobnie podczas wizyty poprzedniego użytkownika w Kraju Kwitnącej Wiśni.

Na ramieniu naszywka upamiętniająca przebycie historycznej drogi nr.66. Można ją bez problemu usunąć.

post-48-1366036199,4553_thumb.jpgpost-48-1366036199,6384_thumb.jpgpost-48-1366036199,871_thumb.jpgpost-48-1366036199,999_thumb.jpg

nr.2- kurtka tekstylna Ixon. Kupiona na alledrogo.pl, używana głównie w zimne lub deszczowe dni, niestety mająca jeszcze mniej wspólnego ze sportowym motocyklem co kurtka wyżej. Oprócz tego używana za Wielką Wodą, dopóki nie zastąpiłem jej kurtką z orłem :crazy:. Kurtka na żywym modelu prezentuje się następująco:post-48-1366036201,9228_thumb.jpg

a na wieszaku tak:post-48-1366036200,7847_thumb.jpgpost-48-1366036200,9557_thumb.jpgpost-48-1366036201,7643_thumb.jpg

Kurtka sama w sobie zawiera +10 do ochrony przed złymi warunkami, dodatkowo posiada podpinkę co zwiększa jej walory o kolejne +10, co niestety nie uchroniło jej przed zimną barwą na dwóch ostatnich zdjęciach :roll:

Dwie kieszenie zewnętrzne zapinane na suwak, w podpince kieszeń na komórkę oraz kieszeń na dokumenty.

Ochraniacze barków, łokci oraz gąbka dodatkowo ocieplająca plecy.

Jako osobnik notorycznie marznący wystawiam tej kurtce opinię celującą. Dodam, że chętnie używam jej w zimie podczas plenerów filmowych, o czym proszę pamiętać podczas ewentualnych negocjacji.

Kurtkę wyceniam na złotych 300.

Wszystkich chętnych zapraszam do oglądania, przymierzania, macania, wybrzydzania i targowania :!:

Zaklepane.

Ale możesz wpaść wcześniej i jak będzie pasić to zabierać, a kaskę dasz jak będziesz miał.

A spodni ze sliderami to ta twoja szafa nie kryje? Kurdre no.................

A spodni ze sliderami to ta twoja szafa nie kryje? Kurdre no.................

Kryje. Dainese - tak na szybko znalazłem fotki :mrgreen: :

post-48-1366036203,1878_thumb.jpgpost-48-1366036203,3059_thumb.jpgpost-48-1366036203,4049_thumb.jpg - klapki nie są w zestawie :!:

No to deklaruje ze bede sie w nie jutro wciskał jak tylko znajdziesz dla mnie czas. Zalezy mi na "jutro" bo pojutrze mam zamiar spiłowac te slidery na torze. Bede dzwonił to sie umówimy. Z checia zobacze inne skarby jakie kryje twoja szafa..........Pozdr :mrgreen:

Słabo to widzę, bo dziś od razu po pracy ruszam do Tresnej powinklować z Franzem..

Ale dżwoń, bo jak mi się robota przedłuży to pojadę jutro z rańca :idea:

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.