Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
gin777

Kupię do Monstera 2002r. przednia szybę (owiewkę, czaszę...)

Polecane posty

Jak w temacie,

W sierpniu wyruszam zrobić kilkaset km po Polsce i poszukuję owiewki przedniej co by mnie nie wydmuchało za bardzo ;)

Jeśli ktoś posiada lub wie kto może mieć do sprzedania prosze o kontakt. Ewentualnie możecie polecić coś uniwersalnego co by się nadawało a niezbyt szpeciło ?? ;)

pozdrawiam

[email protected]

A jakie ty prędkości przelotowe rozwijasz, że cię ma wywiać na tym Monsterze? ;)

Kilka setek km na golasie w upał , toż to, sama przyjemność. Można parę setek km pyknąć z marszu Monsterem, robiąc przerwy na tankowanie.

Twardym trzeba być, nie miętkim.

Moim zdaniem żeby nie sprzeciła to tylko oryginalna po 2000r. Jest tego mnustwo na ebay, można dorwać naprawde w dobrych cenach.

no prędkości może nie wielkie ale od 150 zaczyna wiać ;) a to czy pogoda w sierpniu będzie to nie wiadomo.

700km za jednym razem to trochę jednak jest, nawet dla twardzieli :mrgreen:

MINI-MAN - poszedł prv.

Leciałem jakiś czas temu w trasie monsterkiem bez szyby - przelotowe 120-140km/h, czasami 180km/h i głowy nie urwało :D - a dziś po trasie na F4i naked (przerobionej) przelotowe 120-140km/h czasami po walce 180km/h (głowę prawie urywało) wróciłem zjechany i zmordowany. :evil:

Oryginalna szyba do monstera (tego typu co po 2000 roku) daje bardzo dużo :mrgreen:

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.