gin777 0 Napisano Lipiec 9, 2010 Jak w temacie, W sierpniu wyruszam zrobić kilkaset km po Polsce i poszukuję owiewki przedniej co by mnie nie wydmuchało za bardzo ;) Jeśli ktoś posiada lub wie kto może mieć do sprzedania prosze o kontakt. Ewentualnie możecie polecić coś uniwersalnego co by się nadawało a niezbyt szpeciło ?? ;) pozdrawiam [email protected] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tatran 0 Napisano Lipiec 9, 2010 A jakie ty prędkości przelotowe rozwijasz, że cię ma wywiać na tym Monsterze? ;) Kilka setek km na golasie w upał , toż to, sama przyjemność. Można parę setek km pyknąć z marszu Monsterem, robiąc przerwy na tankowanie. Twardym trzeba być, nie miętkim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Billy 0 Napisano Lipiec 9, 2010 Moim zdaniem żeby nie sprzeciła to tylko oryginalna po 2000r. Jest tego mnustwo na ebay, można dorwać naprawde w dobrych cenach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Lipiec 9, 2010 Posiadam srebrną owieweczkę z cimną szybą ....oddam za 250 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gin777 0 Napisano Lipiec 10, 2010 no prędkości może nie wielkie ale od 150 zaczyna wiać ;) a to czy pogoda w sierpniu będzie to nie wiadomo. 700km za jednym razem to trochę jednak jest, nawet dla twardzieli :mrgreen: MINI-MAN - poszedł prv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Lipiec 10, 2010 wysyłam trzy fotki owieweczki ma od srodka datownik na 97' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Lipiec 11, 2010 Leciałem jakiś czas temu w trasie monsterkiem bez szyby - przelotowe 120-140km/h, czasami 180km/h i głowy nie urwało :D - a dziś po trasie na F4i naked (przerobionej) przelotowe 120-140km/h czasami po walce 180km/h (głowę prawie urywało) wróciłem zjechany i zmordowany. :evil: Oryginalna szyba do monstera (tego typu co po 2000 roku) daje bardzo dużo :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach