Kasper 0 Napisano Lipiec 15, 2010 Może ma ktoś kierunkowskaz od monstera s4r. Na pewno jest taki sam jak w s2r a może pasuje również od innych monsterów ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Lipiec 15, 2010 Zulusa pytaj, niech odkupuje :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zulus 1 Napisano Lipiec 15, 2010 ...jutro będę śmigał "historyczną"drogą to sprawdzę,może znajdę. A tak faktycznie ten odcinek drogi jest wpisany w rejestr zabytków ,a za mostem na Wiśle droga którą wybudowano z płyt betonowych miała służyć jako zapasowy pas startowy podczas II wojny światowej. Strasznie żałuję że nie zabrałem Was do Kadyn na wysoczyźnie Elbląskiej. Zakręty jak w Alpach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Lipiec 15, 2010 A tak faktycznie ten odcinek drogi jest wpisany w rejestr zabytków To ja dziękuję za takie zabytki, wolę współczesną myśl architektoniczną :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Lipiec 15, 2010 Theodor coś miał ... pytaj jego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Lipiec 15, 2010 mam 2 sztuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach