Gorzko 10 Napisano Lipiec 20, 2010 Zastanawiam się nad zakupem małej owiewki do monstera, coby w trasie jednak dało się jechać w miare komfortowo. Pierwsza jest carbon, druga zwykła. Która wybrać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano Lipiec 20, 2010 Ta pierwsza to ma chyba tylko osłaniać zegary przed robalami, a nie chronić kierowcę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Lipiec 20, 2010 Jedna ma nad lampa 22 cm - ta carbon Druga 29,5 cm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
faza 15 Napisano Lipiec 20, 2010 Oryginał nic nie daje to i ta nie da,a estetycznie to chyba pierwsza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Billy 0 Napisano Lipiec 20, 2010 Moim zdaniem estetycznie to tylko oryginał. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Domin 0 Napisano Lipiec 20, 2010 Moim zdaniem estetycznie to tylko oryginał. ;) jestem podobnego zdania.. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
faza 15 Napisano Lipiec 20, 2010 No tak,racja...musiałem nie zauważyć trzeciego zdjęcia :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Lipiec 20, 2010 Oryginał nic nie daje to i ta nie da, Zgodzić się nie mogę. Oryginalna owiewka mimo swych niewielkich wymiarów zdecydowanie poprawia to co w monsterze nazywamy komfortem podróżowania. ;) Z owiewka jestem w stanie utrzymywać stałą podrózną predkość na poziomie 170-180km/h. Bez jest to juz męczące. Oczywiście przy prędkościach miejskich różnica w aerodynamice będzie żadna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Lipiec 20, 2010 Orginał ok, ale cieżko dostać i kosztuje majątek. Theodor twoim zdaniem któras z tych owiewek o które pytam pomoże w lepszej jeździe na trasie w monsterze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Lipiec 20, 2010 Jeśli już to druga, ale uważam że M620 i tak nie będziesz trzymał prędkości przy której będzie to miało znaczenie. Inna sprawa że obie są brzydkie jak kał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Billy 0 Napisano Lipiec 20, 2010 Gorzko sprawdzałeś na ebay. Jestem prawie pewien że dostaniesz oryginał w cenie za którą kupił byś te dwie proponowane wcześniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Lipiec 21, 2010 Gorzki kupiłeś te owiewy? Jeśli tak to podziel się doświadczeniem. Ja po kilkunastu dojazdach trasą szybkiego ruchu do Stolicznej mam dość trzymania się manetek ;) Nie da się długo jechać powyżej 150... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Lipiec 21, 2010 Jeszcze nie kupiłem, szukam orginału ale coś cieżko znaleść. Zastanawiam się jeszcze co wybrac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Lipiec 21, 2010 a jakie ceny zoczyłeś :?: :? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Lipiec 21, 2010 a jakie ceny zoczyłeś :?: :? Nie bardzo rozumiem pytania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Lipiec 21, 2010 jakie są ceny za oryginales i inne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Lipiec 21, 2010 jakie są ceny za oryginales i inne? Te pokazane ok 300zł, orginal nie mam pojecia bo jak pisałem nie moge znaleśc oferty ciekawej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Billy 0 Napisano Lipiec 21, 2010 Gorzko znalazłem takie cusik na ebay http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290435411427&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEWAX%3AIT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Lipiec 21, 2010 Gorzko znalazłem takie cusik na ebay http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290435411427&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEWAX%3AIT super ma ktoś konto na ebay chetnie bym zakupił :) prośba o pomoc w zakupie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Lipiec 22, 2010 Dołączam się do prośby podzielimy koszty przesyłki i będzie taniej też jestem zainteresowany zakupem tej owiewy... daj znać Gorzko jak kokoś znajdziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Lipiec 22, 2010 Dołączam się do prośby podzielimy koszty przesyłki i będzie taniej też jestem zainteresowany zakupem tej owiewy... daj znać Gorzko jak kokoś znajdziesz niestety nie mam kogoś kto ma konto i mógłby pomóc, dobry pomysł z dwoma sztukami bedzie taniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Lipiec 22, 2010 zapytam Franka on chyba coś kupował przez Ebay Jułesej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gajos 0 Napisano Lipiec 22, 2010 Panowie, ile to roboty zarejestrowac sie na ebay?? Czy nie lepiej zalatwic cos samemu (jesli mozna) zamiast angazowac do tego kogos jeszcze? Zeby trudno nie bylo: https://scgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll? ... rEnterInfo A gdyby PayPal byl potrzebny to tez prosze: https://www.paypal-marketing.pl/klienci_indywidualni/ - widac link do rejestracji. lkrencik tez chyba pare tygodni szukal kogos kto mu cos kupi po czym zalozyl sobie konta i zalatwil sprawe w 5 minut. Z dostawa do wlasnego domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Lipiec 22, 2010 Mam konto na ebay właśnie znalazłem hasła... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Lipiec 22, 2010 Ja po kilkunastu dojazdach trasą szybkiego ruchu do Stolicznej ... A tel do mnie ma? To czego nie dzwoni, coby się spotkać w Wawie? :idea: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach