faza 15 Napisano Lipiec 28, 2010 Może ktoś ma u siebie i mieć już dłużej nie chce pompę paliwa do 600ss 95-98.Chętnie odkupię,bo jeżdzić bez się nie daje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Lipiec 28, 2010 Pytaj gościa 793-949-966. Wystawia sporo gratów do SS, może akurat ma pompę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
faza 15 Napisano Lipiec 29, 2010 Bardzo dzięki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Lipiec 29, 2010 Franio a jak tam poszukiwanie w piwnicy nakładki na bezpieczniki :?: :roll: ps.a pompkę od sprzęgła miał by kto :?: Nie musi być od SS'a ponoć od większości modeli podchodzi (od St2 i M600/620 na 100%) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Lipiec 29, 2010 Promieniową pompę sprzęgła od monstera S4R lub RS mogę mieć za 350-400PLN. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Lipiec 30, 2010 Promieniową pompę sprzęgła od monstera S4R lub RS mogę mieć za 350-400PLN. Wraz z klamką i zbiorniczkiem :?: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Sierpień 3, 2010 Wraz z klamką - zbiorniczka muszę poszukać, ale myślę ze coś się znajdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Michał, kurde ciut późno się odezwałeś (ze stratą dla mnie) :( Ale nie ubolewam bardzo, bo zanabyłem taką jak jest fabrycznie od Dark Styxa za 120zł ;) Jednak będę o Twej propo pamiętał, "w razie jak by co" 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Sierpień 5, 2010 http://allegro.pl/item1178338006_silnik ... zesci.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Sierpień 5, 2010 To nasz forumowy kolega :) Od Niego brałem zawory oraz pompę, polecam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Sierpień 6, 2010 A ja regulator do Wdowy. Najlepsze, że najpierw kupiłem a potem się dowiedziałem, że kolega z naszej bajki :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
faza 15 Napisano Sierpień 6, 2010 Dzięki za namiary :D Pompkę posiadłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jasiu 0 Napisano Sierpień 21, 2010 zanim posiadles pompke nalezalo sprawdzic wtyczke, to ona nie kontaktowala w Twoim SSie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
faza 15 Napisano Sierpień 23, 2010 Wiem,wiem,badylek się cofa,znalazłem to :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Swoją drogą, czyjże ten SSiak :?: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
faza 15 Napisano Sierpień 24, 2010 No,że mój,ale kolega jasnowidz jest :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach