hmersky 0 Napisano Marzec 15, 2011 witam ! odnawiam temat żeby nie zakłać nowego: szukam monsterka w promieniu do 200km od rybnika, no i założenie było do 11tys zł ale natrafiłem na ciekawą ofertę z krakowa: http://allegro.pl/ducati-monster-800-si ... 93782.html pierwszy raz widzę taką wersję limited ;> takie malowanie itp ;> co sądzicie ? z góry dzięki ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Marzec 15, 2011 hmersky-> viewtopic.php?f=102&t=5506 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hmersky 0 Napisano Marzec 15, 2011 dzięki ! przeoczyłem to ;) czyli nie tak kolorowo jak się wydaje po ostatniej wypowiedzi :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hmersky 0 Napisano Marzec 20, 2011 http://otomoto.pl/ducati-monster-monste ... 59882.html jest ktoś z tamtych terenów ? 350km odemnie :( ale ładny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DzikiBobr 0 Napisano Marzec 21, 2011 Too late :P W sobotę zapłaciłem za niego zaliczkę 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hmersky 0 Napisano Marzec 21, 2011 skubany :P heheh no to pozdro i szerokości ! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hmersky 0 Napisano Marzec 21, 2011 a co z tym ? myślicie że cena niska bo nie ma tłumaczeń i jest nieopłacony ? http://otomoto.pl/ducati-monster-stan-i ... 02371.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Marzec 21, 2011 Ładny, cena wydaje się dobra w przebieg nie wierze. Łańcuch już na końcu naciągu i opona z tyłu raczej do spalenia. Reszte trzeba na żywo zobaczyć ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Marzec 21, 2011 Too late :PW sobotę zapłaciłem za niego zaliczkę 8-) No to gratulacje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hmersky 0 Napisano Marzec 21, 2011 topgear68 dzięki :-) ktoś jeszcze ma jakieś spostrzeżenia ? :-) a i dodam że sprzedający napisał w mailu że nie był malowany, cały w oryginale, ale nie byl serwisowany, więc potwierdzenia na przebieg nie ma :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 21, 2011 Too late :PW sobotę zapłaciłem za niego zaliczkę 8-) Gratulacje - znalazł się ktoś z "miejscowych" do oględzin, czy sam musiałeś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DzikiBobr 0 Napisano Marzec 21, 2011 Too late :PW sobotę zapłaciłem za niego zaliczkę 8-) Gratulacje - znalazł się ktoś z "miejscowych" do oględzin, czy sam musiałeś ? Ugadałem się ze sprzedawcą na oględziny i później kontrolę w HRG. Doktor Maciek pozaglądał, osłuchał stetoskopem, zbadał elektrykę i stwierdził, że jest OK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 21, 2011 Wyjście najlepsze z możliwych. Gratki raz jeszcze - tym bardziej, że kupiłeś/kupisz sprawdzoną przez Maestro Macieja maszynę :mrgreen: Lusterka Ci się podobają ? :roll: 28kkm ? - pewne, czy asekuracyjnie czeka Cię duży przegląd ? Trzymaj się bracie za kieszeń, trzymaj :lol: Chociaż 620 w serwisie chyba Cię taniej wyniesie niż moja Czerwona Bestia :roll: ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DzikiBobr 0 Napisano Marzec 22, 2011 Wyjście najlepsze z możliwych.Gratki raz jeszcze - tym bardziej, że kupiłeś/kupisz sprawdzoną przez Maestro Macieja maszynę :mrgreen: Lusterka Ci się podobają ? :roll: 28kkm ? - pewne, czy asekuracyjnie czeka Cię duży przegląd ? Trzymaj się bracie za kieszeń, trzymaj :lol: Chociaż 620 w serwisie chyba Cię taniej wyniesie niż moja Czerwona Bestia :roll: ;) Jasne, że mnie czeka - około tysiaka zapłacę za "mały przegląd". A moto generalnie jest dobrze utrzymane. Są do niego papiery i faktury z zakupionych części. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hmersky 0 Napisano Marzec 26, 2011 ludziska ! szybką pomoc potrzebuje ! byłem dziś oglądać to: http://otomoto.pl/ducati-monster-stan-i ... 02371.html i to: http://allegro.pl/suzuki-sv-650-70km-v2 ... 02372.html oba od tego same kolesia przebieg w tym ducati raczej prawdopodobny, sprawdziliśmy dosłownie wszystko, wizualnie idealny, no nie ma żdnych śladów roboty, czy wypadku czy cos w tych stylach.... jedyne co mnie troszke zaintrygowało to dziwnie "suchy" dźwięk silnika.... chodził równo ale jakoś inaczej niz ducat którego ogladałem 2 tygodnie wcześniej... no wiadomo opony łyse do wymiany.... przedni błotnik lata ale to zauwazyłem w kazdym tak jest ;-) no i zastnawiam się nad nim lub tą svką która chodzi jak zegarek... pytanie czy brać kozackie ducati w którym nie wiem co siedzi, w silniku czy rozsądku posłuchac i wybrać svkę co myślicie ? co z tym jakby "suchym" chodzeniem silnika ? proszę o szybkie sugestie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Marzec 26, 2011 Ten pierwszy, z tego co czytam kilka postów- chyba już zmienił właściciela :roll: Dla Ciebie to nawet lepiej, bo jeśli masz dylemat między Monsterem a yaponckim zegarkiem- bierz sikora i niech Ci miło płynie czas. P.S. Ja blondi- chyba chodziło o inne Monstrum. Resztę podtrzymuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arachnia 1 Napisano Marzec 26, 2011 oba z włoch od tego samego handlarza i magiczny przebieg ~25000 :lol: 6 wystawionych przez niego moto 5 ma podobny przebieg. :mrgreen:. Po FZ6 raczej bardziej bedziesz zadowolony z sv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Marzec 26, 2011 Nie z tej svłki. Droga jak na ten model, migacze za 9zł co nie świecą, przednia felga pocharatana, i drogo. 7 000 takie stoją. K3 znajdziesz w tej cenie i tym stanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 26, 2011 To nie jest ani forum, ani dział do ocen japońskich motocykli. Tym bardziej w kategoriach handlu komercyjnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hmersky 0 Napisano Marzec 26, 2011 i po sprawie ;] szybki powrot do sprzedawcy z przyczepką i kolesiem od słuchania silników ;p ;] powrót do domu z monsterkiem ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Marzec 26, 2011 GRATULUJĘ ! Nawrócony ;) "Koleś" od "słuchania" to kto?? Ciekawe... :roll: ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hmersky 0 Napisano Marzec 26, 2011 słuchacz ;p hee nie no ;) znajomy mechanik co już mial dogłębne doczynienia z tym czymś ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Marzec 26, 2011 Ogarnij wstępnie i zrób prezentację w "pokaż monsta".. Fajnie , że juz masz! Powodzenia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Marzec 26, 2011 Gratulacje :!: Resztę podtrzymuję. Resztę cofam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Marzec 26, 2011 i po sprawie ;] szybki powrot do sprzedawcy z przyczepką i kolesiem od słuchania silników ;p ;] powrót do domu z monsterkiem ;] zmien podpis pod avatarem w kwestii morto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach