Arnelize 0 Napisano Wrzesień 4, 2010 Sprzedam pełen swap z mojego monsterka -Silnik 900 -Wiązka elektryczna < pełna wiązka brak tylko regulatora napięcia, lecz jestem w takcie nabywania tak owego potrzebnego, robiona praktycznie od nowa, wszystkie kable co były be zostały od nowa położone, porządnie polutowane, do tego dorzucam zegar z czujnikiem prędkościomierza ACEWELL > -gaźniki -Kolektor wydechowy lecz bez końcowych To co dorzucam to airbox wszystkie rurki od domy, podstawkę pod akumulator którą sam robiłem i sporo rupieci by się jeszcze znalazło. Silnik siedzi jeszcze w moto więc można posłuchać, obsłuchać, obejrzeć. Mogę się też podjąć swapowania. Cena do negocjacji i na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Wrzesień 4, 2010 co sie dzieje ze sprzedajesz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Wrzesień 4, 2010 Dzieje się nowy projekt :) Powoli się przygotowuje do nowego projektu pod kryptonimem TRUE MONSTER na zimę, jako, że będę zmieniał silnik stary będzie tylko zajmował miejsce, a bez sensu jest by leżał i marniał skoro może komuś służyć i przysporzyć duuuuużżżżżżoooo radości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Wrzesień 4, 2010 Poszło na priv, biorę się za dopracowanie Desmo Wdowy. Może dostanie przy okazji nowe serce :idea: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Wrzesień 4, 2010 Poszło na priv, biorę się za dopracowanie Desmo Wdowy. Może dostanie przy okazji nowe serce :idea: Można powiedzieć, że tak samo jak ja z Monsterem :) Poszła odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Wrzesień 4, 2010 A przypomniałem sobie, dorzucam do tego wszystkiego, rol gaz na dwie linki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Wrzesień 4, 2010 Arnelize ślij na PW cenę :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach