mateuss 0 Napisano Wrzesień 5, 2010 Wstąpię do sekty nabywając najmniejszego monstera Monster 600 lub 620 Wymagany dobry stan Granica cenowa 9-10 tysięcy polskich złotówków Mile widziana Warszawa i okolice. Kontakt : forum gg 3464637 tel. 517 811 392 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa 0 Napisano Wrzesień 5, 2010 Pisz do Bernatowitza, Monstera 620 ma na zbyciu, 100 km od Warszawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernatowitz 0 Napisano Wrzesień 5, 2010 właściwie mogę Ci sprzedać za ok 12. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Chwilowo z powodu braku finansów zawieszam kupno motocykla. Może w tym sezonie uda się jeszcze coś kupić. Na razie pojeżdżę sobie w skórach na rowerze :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Wrzesień 16, 2010 Co się odwlecze, to nie uciecze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camasz 0 Napisano Wrzesień 16, 2010 Co się odwlecze, to nie uciecze ;) powiedziałbym raczej ... co CIĘ odwlecze, to nie uciecze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nabassu 0 Napisano Wrzesień 16, 2010 Za 10tys z przebiegiem 18000. Nie wymaga wkladu. Dopieszcze przed sprzedarza, bo jestem w trakcie piecowego malowania np setow. srebrna rama i kola, reszta czarna. 620 dark 2002 chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Wrzesień 16, 2010 Na razie czekam na wynagrodzenie. Będzie kasa - będę pamiętać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Wrzesień 16, 2010 Coś mi się zdaje że przed zakupem motocykla muszę poszukać pary zgrabnych rączek do pomocy w ubieraniu i zdejmowaniu kombiaka!! Ratunku jak to zdjąć !! :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Wrzesień 16, 2010 a nasmarowales całe ciało oliwką przed zakladaniem kombi? jak nie to faktycznie mozesz miec teraz problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach