Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
martyn

Kupię Monstera 696 - po tym sezonie, czyli w zimę :)

Polecane posty

Cześć,

Z racji sprzedania swojego starego sprzęta, ale braku ciśnienia na zakup natychmiastowy nowego (mam czym chwilowo pomykać) chciałabym zasygnalizować chęć odkupienia Ducati Monstera 696.

Najlepiej w trakcie zimy, po sezonie kiedy wiadomo będzie, że kończą się dobre warunki pogodowe.

Jedyną cechą, którą musi mieć proponowany pojazd obligatoryjnie to czarna rama - może być biały, czarny albo nawet w groszki. No i oczywiście jeżdżący, najchętniej z okolic Warszawy, ale niekoniecznie.

Jeżeli są osoby zdecydowane na odsprzedanie swojego motocykla, ale ciągle na nim jeżdżące to i tak prosiłabym o kontakt, najlepiej mailowy: mejicana(małpa)wp.pl albo tu na forum.

Z góry dzięki i życzę jak najdłuższego sezonu oczywiście,

Martyn

No nie wiadomo czy sprzedaje, a ja bez sprzęta na przyszły sezon nie wytrzymam. Harleyem ojca fajnie się jeździ ale dzisiaj prawie jakiegoś megana staranowałam. swierdziłam, że to na pewno dlatego że jest duży ;)

Ty taka drobniutka i malutka pomykasz HDkiem? To chyba musi być jakiś Sportsterek :twisted:

Sporster 883R. Nawet mi się podoba, ale nie da się na nim za wiele robić oprócz siedzenia na tyłku i odkręcania manetki. Plus za wibracje ;)

Plus za wibracje ;)

To nie wiem, dlaczego na R66 zgłaszają się sami faceci :lolno: :lolno: :lolno:

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.