martyn 0 Napisano Wrzesień 5, 2010 Cześć, Z racji sprzedania swojego starego sprzęta, ale braku ciśnienia na zakup natychmiastowy nowego (mam czym chwilowo pomykać) chciałabym zasygnalizować chęć odkupienia Ducati Monstera 696. Najlepiej w trakcie zimy, po sezonie kiedy wiadomo będzie, że kończą się dobre warunki pogodowe. Jedyną cechą, którą musi mieć proponowany pojazd obligatoryjnie to czarna rama - może być biały, czarny albo nawet w groszki. No i oczywiście jeżdżący, najchętniej z okolic Warszawy, ale niekoniecznie. Jeżeli są osoby zdecydowane na odsprzedanie swojego motocykla, ale ciągle na nim jeżdżące to i tak prosiłabym o kontakt, najlepiej mailowy: mejicana(małpa)wp.pl albo tu na forum. Z góry dzięki i życzę jak najdłuższego sezonu oczywiście, Martyn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seerek 0 Napisano Wrzesień 7, 2010 Uu a to Ania swojego nie sprzedaje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyn 0 Napisano Wrzesień 9, 2010 No nie wiadomo czy sprzedaje, a ja bez sprzęta na przyszły sezon nie wytrzymam. Harleyem ojca fajnie się jeździ ale dzisiaj prawie jakiegoś megana staranowałam. swierdziłam, że to na pewno dlatego że jest duży ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Wrzesień 10, 2010 Ty taka drobniutka i malutka pomykasz HDkiem? To chyba musi być jakiś Sportsterek :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyn 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Sporster 883R. Nawet mi się podoba, ale nie da się na nim za wiele robić oprócz siedzenia na tyłku i odkręcania manetki. Plus za wibracje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Plus za wibracje ;) To nie wiem, dlaczego na R66 zgłaszają się sami faceci :lolno: :lolno: :lolno: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyn 0 Napisano Październik 28, 2010 NIEAKTUALNE :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arachnia 1 Napisano Październik 28, 2010 Czekamy na fotki i wiecej info ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Październik 28, 2010 TAK. Czekamy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach