KingRider 0 Napisano Wrzesień 20, 2010 Witajcie! Przyszedł czas aby SS znalazł nowego właściciela. Narazie ogłoszenie jest tylko dla forumowiczów docpoland, ponieważ wolałabym żeby został w rodzinie ;-) A teraz konkrety. Motocykl regularnie serwisowany, zadbany i użytkowany przez kobiete :P SS sprowadzony z Włoch. Jestem drugim właścicielem w PL a można powiedzieć, że pierwszym, gdyż poprzedni właściciel nie czuł ducha desmo i wolał japońckie czopki, więc stał w garażu. Co zostało wymienione w tym sezonie: - olej w zawieszeniu oraz silnikowy Shell Advance - klocki hamulcowe przód, tył EBC - nowe opony przód, tył Pirelli Diablo Strada - wszystkie filtry ( oleju, powietrza, paliwa) - świece Champion ( mam też NGK w rezerwie) - paski rozrządu oryginalne Ducati - łożysko główki ramy - łańcuch z zębatkami złoty Did'a SS'a czeka tylko sprawdzenie luzów zaworowych i wymiana uszczelki z pod wałka rozrządu - oczywiście przed sprzedażą zostaną te dwie sprawy załatwione. Motocykl bez żadnych nieprzyjemnych niespodzianek, jeździ idealnie, płynnie, nigdy mnie nie zawiódł i jest moim oczkiem w głowie. Cena 11500 do negocjacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Wrzesień 21, 2010 To tego to sie nie spodziewałem :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Wrzesień 21, 2010 O! I to jest okazja! pewny, znany, Nasz......., ale nie , pewnie znowu komuś będzie za drogi o 73 zł i kupi se dużo tańszy i zaraz potem bedzie marudził, smęcił, naprawiał, zawracał głowę, skowyczał, klął i opowiadał brednie na prawo i lewo bo On kupił za 6323 zł i nie jest nowa :o :o :o Takie moto powinno schodzic od ręki.....co ja gadam to przecież Dziki Kraj :evil: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingRider 0 Napisano Wrzesień 22, 2010 O! I to jest okazja! pewny, znany, Nasz......., ale nie , pewnie znowu komuś będzie za drogi o 73 zł i kupi se dużo tańszy i zaraz potem bedzie marudził, smęcił, naprawiał, zawracał głowę, skowyczał, klął i opowiadał brednie na prawo i lewo bo On kupił za 6323 zł i nie jest nowa :o :o :o Takie moto powinno schodzic od ręki.....co ja gadam to przecież Dziki Kraj :evil: Dokładnie takie mamy realia, dlatego jak widze ten model za 6-7 tys. 'igła/bdb itp' to krew mnie zalewa, bo nie raz widziałam takie sztuki na żywo i ich stan był przerażający :? A mój - fakt, jest piękny :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Wrzesień 22, 2010 O! I to jest okazja! pewny, znany, Nasz......., ale nie , pewnie znowu komuś będzie za drogi o 73 zł i kupi se dużo tańszy i zaraz potem zostawi u mnie 2 kafle za "drobny" serwis pozakupowy :lol: Jak często ostatnio się z taką sytuacją spotykam... Tak na marginesie - spamujemy ludzie troszeczku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Wrzesień 23, 2010 Musieli na moderatora :!: :lol: A na poważnie, to nie spam, tylko windowanie ogłoszenia Kingi, co by na czele było :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Wrzesień 23, 2010 Musieli na moderatora :!: :lol: A na poważnie, to nie spam, tylko windowanie ogłoszenia Kingi, co by na czele było :mrgreen: Kinga juz się nie moge doczekac Twojego nastepnego!? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Wrzesień 23, 2010 Kinga juz się nie moge doczekac Twojego nastepnego!? Franz, myślisz, że też będzie czerwony :?: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Wrzesień 23, 2010 Kinga juz się nie moge doczekac Twojego nastepnego!? Franz, myślisz, że też będzie czerwony :?: Myślę tak sobie, że pieknie by wyglądała Kinga, Mania i Alice!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KingRider 0 Napisano Wrzesień 23, 2010 Kinga juz się nie moge doczekac Twojego nastepnego!? Franz, myślisz, że też będzie czerwony :?: Myślę tak sobie, że pieknie by wyglądała Kinga, Mania i Alice!!! Jest biały, czarny...zatem musi być również czerwony :D ale już nie spamujemy Panowie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach