domino 0 Napisano Wrzesień 22, 2010 lub zam.na gazniki od ss 900 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Wrzesień 22, 2010 Widzę, że koledze marzy się weberek :lol: ps. tego SSa masz super.... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Wrzesień 22, 2010 A co Wy z tymi gaznikami Webera, zwanymy potocznie "zmora mechanikow? Macie za malo problemow??? Pozdr.J-999. P.S Darujcie se bo tylko 3 ludzi w kraju potrafi z nimi walczyc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Wrzesień 22, 2010 ...naszczęście znam jednego z nich ;) notabene-miałem kiedyś SS na weberze z suchym sprzęgłem, był super, chodził bajecznie fakt regulowanie go nie było proste, ale jak ktoś to ogarnął to sprzet brzmiał i jeździł niepowtarzalnie... ;) prawdziawa retro wyscigówka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arnelize 0 Napisano Wrzesień 22, 2010 To jest coś nie powtarzalnego, swego czasu sam chorowałem na "zmorę mechaników" do swojego monstera. No bajeczka dosłownie :D ehh... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
domino 0 Napisano Wrzesień 26, 2010 A co Wy z tymi gaznikami Webera, zwanymy potocznie "zmora mechanikow? Macie za malo problemow???Pozdr.J-999. P.S Darujcie se bo tylko 3 ludzi w kraju potrafi z nimi walczyc... no wlasnie jeden z wielkiiej trojcy moze mi pomoc z montazem ;0 zima przychodzi ,trzeba cos pokombinowac.. pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINI-MAN 1 Napisano Wrzesień 26, 2010 Mam taki gaźnior ;) ale jeszcze nie wiem czy będę go sprzedawał bo planowałem zbudować na nim SS 900 i powoli zbieram fanty. ale z tego co wiem taki gaźnik ma Paweł "kotlet" z PJP w Wa-wie może sprzeda, z regulacją i przeróbką sobie poradzi bo kiedyś mi coś takiego zbudował z tym, że 750ss na suchym ... latałem tym kilka lat bez zarzutu, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
domino 0 Napisano Wrzesień 27, 2010 Mam taki gaźnior ;) ale jeszcze nie wiem czy będę go sprzedawał bo planowałem zbudować na nim SS 900 i powoli zbieram fanty. ale z tego co wiem taki gaźnik ma Paweł "kotlet" z PJP w Wa-wie może sprzeda, z regulacją i przeróbką sobie poradzi bo kiedyś mi coś takiego zbudował z tym, że 750ss na suchym ... latałem tym kilka lat bez zarzutu, dzieki serdeczne ,odezwe sie do niego. ps.jesli zdecydujezz sie sprzedaz daj znac pozdrowienia Domin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach